Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako priča o povratku u BiH je dobra. Međutim, javnost bi trebala znati da je više od polovine projekata za održivi povratak, upravo za igradnju džamijai, crkava i drugih vjerskih infrastrukturnih objakata, a sam Bog zna koliko je para otišlo u kontra smjeru od povratka; npr. u asfaltiranje naselja u kojima žive oni koji se ne žele vratiti. Nek im je na čas, a naod neka šuti.
\"Komisija za izbjeglice i raseljene osobe BiH na posljednjoj je sjednici odobrila 300.000 KM\" uz duzno postovanje prema historijski znacajnom objektu kakav je bila Ferhadija, pored toliko slucajeva izbjeglih i raseljenih koji jos uvijek nemaju rijeseno pitanje krova nad glavom, sramota je da se sredstva dodjeljuju za druge namjene iz budzeta ove institucije...
Hvala
svaka cast. jako dobra vijest :D bice super kad je naprave..ipak i sami banjalucani kazu seher banja luka :D :D
LIJEPO.Dobro je kad ste se sjetili Ferhadije koja nije samo džamija već kulturno-historijsko naslijeđe vrijedno svakog respekta.Nadam se da će ta ljepotica uskoro ponovo krasiti panoramu Banjaluke.