Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo čitao sam do komentara dok jedan nije upita da moli Hrvate šta misle o tome, evo ja sam Hrvat katolik i mislim o tome sve najbolje i naravno da se Gospa ukazala, drugo je što su neki počeli graditi hotele oko toga i zarađivati, ali kako sam čuo nije ništa bolje ni u Lurdu ni Vatikanu ipak svi smo ljudi skloni grijehu, nadalje da li je itko od vas bio u Međugorju? Mislim na vas što omalovažavate? Otiđite iako niste katolici nećete ostati ravnodušni osjetit ćete ono nešto, dalje razna neobjašnjiva ozdravljenja u Međugorju su se desila, ona kada medicina zataji....i još toga bih mogao nabrajati ali nema potrebe dovoljno je samo otić i moliti i sve će vam biti jasno.
Pa imali i jedna stvar ili svetinja na ovom svijetu, koja se tice hrvata, a da je vi na ovom portalu necete po.sra.t. Ser.em vam se na ajvaz dedin grob!
Ma hebala vas gospa da vas hebala bando nacionalisticka
realno, ako je stvarno bar jedan covjek, zbog svoje volje i vjere, sto da ne, tamo ozdravio, sve to uzimanje love lopatom je, po meni, ok.:)
A sta ako se fakat nesto ukazalo??? Ni ja sam ne vjerujem i taj rad, ali je cinjenica da se od selendre od 6 kuca, razvio pravi mali gradic, digle se kuce i hoteli da se ne postide ni jednog grada u Evropi. Kamara paara. E sad, to sto oni uzivaju vec 28 godina i uzaimaju lopatom, treba da im se cestita.
u dalmaciji ti se svako malo neko narolja pa dodje kuci s pricama o \'vidjenju\'. otud milion gospi od ovog i onog.
Ruku na srce i najiskrenije molim nase Hrvate, da mi iskreno kazu sta misle stvarno o ukazivanjima, istina ili laz.
svaka čast hercegovcima to dokazuje koliko su složni,mi nismo u stanju ni piramide spomenut a da neki odma osporavaju
ma kakve piramide, treba ici u lov na ove svece, tu je lova. kad smo vec kod toga, mislim da mi se jedan ukazao na vikendici pored sljivika. vec planiram da podijelim letke po gradu.
Hmmmm, sumnjam. Dosta se je tu novca uzelo, samo da bi se naoruzao nas hrvatski narod. Medjugorje je (p)ostalo \"crkveni Las Vegas\", bez imalo duse!
redovna ukazanja = sizofrenija (ili smisljeni lopovluk)