Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=jGOZvCZ-jUY
270 000 prava glasa 100 000 koji nemaju putovnicu 250 000 mladih od 18 godina sve skupa vise 650 000 Hrvata u Bih Upitno je koliko vas ima ako ima u federaciji 1 800 000 i tko se najvise boji popisa stanovnistva. Po zanjim podacima CIA u BIH IMA OKO 3 000 000 STANOVNIKA po ovom Hrvata ima oko 22%. NEK CRKNU DUSMANI. HERCEG - BOSNA - FOREVER
vidi lojavih poturica sto su ljubomorni?!?!?! Kaze bolesno glasati za promjenu vlasti u drzavi u kjoj ne zivis ??? Pa kako onda glasa ona stoka iz Svedske... na izborima u BiH? Kako glasaju onoliki za Srebrenicu a ne zive u Srebrenici??? Ne pada im na pamet da se vrate, dobro se udomili u hrvatske stanove po Sarajevu, ali zato mogu da glasaju. To ti nije bolesno? Trebalo je vas bolesne islamofasiste sabiti u Zenicu pa pravite tamo dzamahiriju i ispijajte \"kahve\" stoko lojava.
e ko vam dade te podatke sigurno su istiniti samo gdje nadjeste toliko hrvata
Stara nena na slici je Hrvatica,ima srbkinja zabradjenih,zasto uvijek s pominju bule kad ima bula u svim religijama. Al ja volim lijepe djule pa one bile koje nacije i vjere:-))) BiH4EVER!
koliko ih ima umrlih na spisku, to je problem o kojem se govorilo na HRT televiziji, jel moguce da nema Hrvata vise od 350.000 tisuca u BIH
peederi turski sto ste ljubomorni. pitajte turke mozda i vi mozete glasati za tursku izvrsnu vlast. zasluzili ste! :) :) :) :) :) :)
Mi smo Hrvati i imamo pravo glasovati u svojoj maticnoj drzavi,ljubomorni ste Bosnjaci i uzalud radite na dijeljenju Hrvata,mi smo jedan narod i uvijek cemo ostati
JADE JADAVE NEMOGU GLASOVE IMATI U SVOJOJ DRZAVI PA TRAZE OD SVOJIH DA POBIJEDE U HRVATSKOJ I KADA POBIJEDE I AKO POBIJEDE NECE VAS NIKO NI SPOMENUTI DA STE MU POMOGLI BAS STE GLUPI LJUDI.
Po cemu je bolesno? Nego ti si fasista jaro.
bolesno je glasati za promjenu vlasti u drzavi u kojoj ne zivis