Odluka Vlade FBiH
0
25. novembar je neradni dan
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je to dan drzavnosti kad se praznuje samo u pola drzave, a ako gledamo realno nije ni toliko?
Kod nas u Crnoj Gori nije ko kod vas Dan nezavrisnosti, kod nas je to izraženo u mjesecu :D Mjesec nezavisnosti Crne Gore. Naravno, neradni :D
ŠTO STE MI OBRISALI KOMENTAR? JEL MOŽDA BIO UVREDLJIV ZA NEKOGA? NACIONALISTIČKE KOMENTARTE NE BRIŠETE, A KOMENTAR KOJI NE VRIJEĐA NIKOG BRIŠETE. KOJA STE VI STOKA! SAMO MI NIJE JASNO ZAŠTO JOŠ UVIJEK DOLAZIM NA OVAJ GLUPI PORTAL! PLJUJEM PO SVIM ADMINISTRATORIMA I NOVINARIMA OVOG PORTALA!!!
Šta je rinake je li vam i ZAVNOBiH bio nametnut?
Mujo, svaka čast! Ne znam šta rade ljudi u BiH koji ju ne priznaju kao svoju državu, pa tako ni njene praznike. Ajde barate il\' na istok - il\' na zapad, pa prosipajte tu svoju narodnost, mada mislim da vas tamo niko nije željan. Sretno vam bilo, a nas pustite da uživamo...pa-pa!
neka ga slavi ko hoce i neka njemu bude placeno kao i svakome ko ostane kuci taj dan..onaj ko ne postuje neka radi i neka mu bude takodje placeno...i gdje je tu problem....meni je
ETO ISPADE 25 NOVEMBAR SAMO BOSNJACKI PRAZNIK. MALO CUDNO DA SU NACIONALISTI ZADRZALI KOMUNISTICKI PRAZNIK, ALI MOZDA I NIJE ?! DOKAZ VISE DA SU I MRSKI PRAZNICI IZ PROSLOG REZIMA DOBRODOSLI, AKO SU U SLUZBI VISIH NACIONALNIH INTERESA. OVAJ PUT BOSNJACKIH.
Srbi izglasase ZAVNOBIH jer su mislili da ce na taj nacin imat jos jednu srpsku drzavu. Zaklinjase se u Bosnu, Tvrtka zasvojatase, prekrojise povijest i stvorise mitove, znali su da su preslabi da je uvuku u Srbiju ali barem su je otrgnuli od Hrvata, jos malo navukose labilne Hrvate, (muslimane) na svoju stranu multikulti spikom i birase sebi podobne druge. Sve nabrojano su si mogli dopustit jer su tad bili vecina. Vjerojatno su i pitali primitivne Hrvate: a zasto vi mrzite BiH i ZAVNOBiH? No, vremena se promijenise, prestadose bit vecina, i onda smo vidjeli prije 20-ak godina kako se Jugoslaveni pretvaraju u Velikosrbe... Kad bi Bosnjaci poceli postajat manjina, brzo bi zaokruzivali i dijelili i zaboravili na ZAVNOBiH, ali eto kenjajte dok vam pase te glupe price.
Srbi i Hrvati zar morate biti toliki primitivci.. Odakle tolika mrznja prema BIH...
moze biti samo poludrzavni praznik jer se slavi samo u pola drzave
pa sta hoces, da nema nikakvog posla jeli srbinu?
HRVATI I SRBI NE SLAVE KVAZI-PRAZNIK KVAZI-DRZAVE !!!
nije nama trebao zavnobih da znamo ko su bosanci i koja je nasa zemlja..... tito je po prvi put u historiji bosanaca, zabranio nacionalni identitet bosnjak ili bosanac, dok prije jugoslavije austrugari su priznali bih i bosnjake, i tako su nas nazivali. stoga nabijem ti ja i tita i zavnobih na nesto ostro. i bombardujem ti beograd koji put....
BRISETE NEBOSNJACKE KOMENTARE !!!
Mile laktašenko se kune u Dejton a iz njega uzima ono što njemu odgovara.Po Dejtonu se mnogi zakoni proglašavaju i dalje važećim do njihove promjene.Promjene još nije bilo i ostaje isti datum dana državnosti. Ja bi se najviše zahvalio Srbima učesnicima ZAVNOBIH a koji su taj dan glasali za Bosnu i Hercegovinu,to je jedan od najvećih povjesnih trenutaka u istoriji BiH,pa dovoljno je samo zamisliti što bi bilo da nije postojao ZAVNOBIH. Bosno i Hercegovino sretan ti praznik a ovi što ga ne slave,pa oni su se svakako odrekli i Bosne i bosanskog i bosanske historije,ma sve živog ali to je njihov problem,neće nitko kleknuti na koljena i moliti.
jeeee....
Pa zar u nas uopce itko ista radi?