Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto slike ovih krava na mezaru, bolje da ste nasli njegovu sliku i postavili da mladji posjetioci portala vide ko je bio RD Jebla vas politika i ove balinkure iz SDA, pa i po mezarjima poceli da hodaju ko Srbi FUJ
Sarajlija sram te bilo.Lupas gluposti o kojima nemas pojma.Rejhan Demirdzic je bio vrhunski glumac,jedna humanitarna licnost dobre duse,a homoseksualac nikad nije bio.Ako je i bio to nije tvoje da komentarises.Vjerovatno te je nekad odbio pa sad lajes od muke!Sram neka te je i stid!Fuj!
aj ba ne serite... Bio je prosjecan glumac i ODLICAN HOMOSEKSUALAC...
Reihan legenda.
VELIKO HVALA Reihane za sve što si učinio za bh glumište!!! ja te najbolje pamtim pa ulozi u seriji: Tale!!!
\"delegacija Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo\" ...sta necete sve pred izbore uradit. A gdje ste zadnjih mjeseci i godina. Gadi mi se kako nam se sada udvaraju da ostali na stolicama...pih !