Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet muslimani donose odluke bez hrvata, to je sustina ove nakaradne sjednice.
e moj @sarajlija i ti si se nasao da drugima otvaras oci, a nepismenost progovara kroz tebe. Kao prvo nije rijec o luci, nego samo o jednom malom dijelu, tj tekucim terminalima, koji se vode na federaciju. Vlasnistvo tih terminala, kao i mnoge druge stvari u FBiH su nesredene, a sa druge strane su se dizali veliki krediti koji su otisli, ko zna gdje. Ali sa nepismenim narodom nikada na zelenu granu, zato nije ni cudo sto zivim u drzavi koja svakim danom postaje pojam za zaostalost u Evropi.
To je sve vezana trgovina. Nekom pare iz Razvojne banke, nekome trgovina naftom, nekome uvoz tekstila itd. To su dogovorile nacionalne \"elte\". Raja je tu da cita supljake po portalima i komentira.
@patriot: nemas pojma o cemu pricas. Luka u Plocama je nasa, 100%, HDZ-ov piun je unistio sistemski, diagao kredite, stavio pod hipoteku sa namjerom da je Hrvatska preuzme ako se ne isplate rate za kredit, sto se upravo desava. Ova pozajmica ce sanirat dugove kredita, skinut HDZ-ova pijuna sa mjesta direktora (nadamo se) i pokusat vratit luku u normalan rad!
hocemo luku u neumu a ne da finansiramo luke susjednih zemalja i da tako vi perete svoj ukradeni novac bagro korumpirana
oca, i svu familiju!