Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo dokaz da su sve dugo godina smisljali kako i sta da ruse od koljevke su svoju djecu ucili kako i koga da mrze ma u ostalom nezelim se vise nervirati ...... idioti ,kreteni nema covjek rijeci da ih nazove ....kad bi se mogao kakav zid napraviti i smjestiti ih sve oko banjaluke pa nadalje ma nedad im uopste ni pric ... al kome supljirati i pricati ...kad uu tom istom Sarajevu za radno mjesto nece primit ono djete koje je ostalo bez oca ili bez obdvoje roditelja vec ce opet primit nekog sa pala ili kako majmuni nazivaju istocno sarajevo dabogda se i ono zapalilo bas kao sto im i Grcka gori u plamenu
commi, ko je tebe pitao za misljenje? kad te budem sta pitao onda se javi ovako sjedi i umiri se.
nisam commi te srece, ali sam u onih 100 koji su ti se sestre naj.ebali.
halo srpchadi, nasa kopiladi, sta sam ja maloprije rekao: ni jedne dok begovi pricaju i raspravljaju o ovoj temi. imate tamo onaj sumski sajt pa raspravljajte ko brze sjekirom presjece borovo stablo, a ne upustajte se u intelektualne diskusije ovdje . kad vas budemo trebali da koju vasu dlakavu zguzimo obratit cemo vam se sami. jasno? jasno!
vidim opet ona frigidna dusanka trula baba iz drzave danske prosipa svoju kvazikulturu i duhovitost. zaista bijedna i primitivna kreatura, ali sta ces, i nju nam je majka priroda dala valjda da nas zabavlja i da nam sluzi kao los primjer
Dobro mi je did rahmetli govori da je njemu njegov otac rekao da su svi srbi isti. Kaze sa jednim sjedi i pij za stolom a drugog svezi i drzi pod stolom obadvojica ce imati isto misljenje o tebi.
ZA SVE JE KRIV REIS CERIC KOJI JE PRODAO SVE KNJIGE IZ VIJECNICE A ONDA JE ZAPALIO DA ZAMASKIRA LOPOVLUK. PARE SU PRODAVANE ISPOD TEZGE I SKUPLJENE PARE SU KORISTENE ZA IZGRADNJU NOVIH DZAMIJA U KOJIMA SE REIS CERIC SLADI CMAROVIMA MALOLJETNIH DJECAKA
@rEP.srp... Ti si glup ko konj... Smijesan si sa tim vicevima... Nemas nivo inteligencije dovoljan da vic prepises. Majmune..
Dosao Mujo na baustelu da trazi posao kod Svabe.... Pita svabo Muju odakle si?veli mujo iz Yu.Aaaa kaze svabo vi ste tamo lijeni...prekide ga Mujo nismo mi maslemani lijeni to su bolan crnogorci lijeni mi smo bolan glupiii Sta ce glupim Mujama Vijecnica Austrougarska?Jel zato da ugalj drze u Vijecnici?ahahahahaa Znam onaj Ceric on bi najradije od Vijecnice nadokrpio one siljke i eto ti jos jedne dzamijetine.
@SRBIN I đe je rezultat stoko??? Smrdite i dalje, na loj. Nepopravljivi ste.
mrs na baustelu stoko. ionako nemate ni nacionalnost, a po vjeroispovijedi ste poturice. sta ce vama knjige. j.e.b.o vas onaj hrvat tito, sto vam je dao sve to.
A, budalo, o cemu ti to? Kako su likvidirali muslimane u jna kad su svi izdajnici kod vas i dlaka sa glave im ne fali, sve su ti tvoji generali jna otpadi!!! Ne bulazni!!!
sta ce vama knjige poturice, za vas je samo kramp i baustela.
MI smo Vijecnicu gadjali namjerno da i unistimo sve sto je pisano, svaku knjigu i svaki pisani trag o Bosni i Ercegovini. Da vam kulturu i dusu unistimo. Mi smo imali listu zadataka i znali smo sta da radimo. Sve je bilo po planu. Prvo smo unistavali biblioteke, i sve knjige o BiE , da vam zatremo svaki trag. Drugo likvidiranje muslimana koji su bili u JNA trece likvidiranje muslimanskih intelektualaca, ucitelja, nastavnika, profesora cetrvto sitna raja A vi ste spavali. Kako i ne biste, lijepo vam je reko neko: Nebojte se rata nece biti.
Pociniti ubistva, ovih razmjera i pokusavati na bilo koji nacin tako nesto pravdati ....... fuj povraca mi se na takve kukavice, zlikovce, nemoralne barabe jednom rjecu to sebi moze dopustiti samo zadnji sljam na ovoj planeti. Jadni stte i vi i vasa djeca.