Ispred zgrade Vlade FBiH
0
11. novembra novi protesti boraca
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
borili ste se za pravu stvar...islamsku BIH i sada vas vasi nagradjuju.... halo borci pa onda opet ratujte...eto vam Sirije i Islamske podrske....do godine kad bude opet trebalo..... Herceg Bosna u nasim srcima zauvijek
MA SMIJESNI SU! ALI NAZALOST UHVATI CE SE U PREDIZBORNOJ KAMPANJI NEKI DA SE PROMOVIRAJU-ETO NA SCENU KEBE ZASTITNIKA LJUDI I PO NJEGOVOM LICNOM MISLJENJU JEDINOG KOJI VOLI OVAJ NAROD.
Da vidim tog druga koji će blokirati glavne saobraćajnice!!!
vala su presmijesni. svak godine po 16 puta strajkuju. a sad definitivno iskoristavaju predizbornu godinu pa love u mutnom. sta hocete vojni penzioneri> 1700-do 3000 bez dana rada. i jos plus radite, u nadzornim ste odborima...ma sram vas bilo. jednom trebate zauvijek dobiti poruku : SVE DOBRO STO STE UCINILI ZA OVU ZEMLJU U RATU SISTEMATSKI PLJUJETE JER STE NEZASITI.
kako su prihvatili umanjenje za 10% tako ce morati prihvatiti i sve ostalo. borci zdravo, smijesni ste
dobicete malo sutra .
Haha