Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino je biti slobodan drugi dan poslije nove godine ali koja je zemlja jos imala petak slobodno. To se moze samo u Bosni desiti. To vam je SDA HDZ SDS. SRETNA NOVA GODINA
Kreso, BOG si ove hefte!
Raja jedna dobra vijest. Nov Godina se slavi sirom nase drage Bosne i Hercegovine. Krenuli smo zajedno u 2004-u pa ponovo neka je svima SRENO..
Ako ne promijenite iduce godine da se ne rade svi dani osim 1 i 2 januara u januaru ja od za svoj zavicaj PLAV-GUSINJE i ostavicu vas da zivite sa cetnicima, bogumi... A TOLIO AM SE BORIJO I I IZBORIJO ZA VAS, VOLIM JA VAS JEBO JA VAS...
to bi ti bilo zadnje u zivotu... TEK BIR ! ALLAH UEKBER !!!
jeko 1 znam ti ime nemoj sada da svima kazem kako se zoves i gdje zivis a ti dobro znas ko sam ja svimdrugi sretna nova godina
Mi penzioneri, avangarda ovog drustva cemo pjevati: don't sekirli, be hairli jer nam oko ortodoksnog Bozica stize 0,5 ukradenih penzija. Dragi penzioneri(ono umirovljenici mi tukne na umiranje) SRETNA NOVA GODINA i izdrzite josh malo, necete dugo!
strijelac zove kondora!strijelac zove kondora!kondore javi se!pogledajte ovaj grad!TO JE WALTER
Waltere idi brani Beograd svegati, gdjeli su ti Walteri bili 92. Sretna i ova i ona. Waltere veselo ti se selo zvalo. Jeko1 haj u Visoko po meso a micemo da bajramamo i slavimo nove godine.
srećno,ljubavi,a i svim normalnima,pozdrav svima,samo jednom ne.Znamo zašto ne.
SRETNA NOVA 2004 GODINA
nemojate ljudi dirati jeku on je k'o mali pao s lipe . ili su ga seksualno zlostavljali ?? ipak srecna mu ta 1492 hahhha.. sve mi se cini da u tom dobu i zivi srecna nova 2004.ljudi!!!!!!!!!!!!!!!
ko drugom jamu kopa nos!
Sretnu Novu svima koi je slave....
jeko,odakle si šljego