Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je samo prva tura migranata. Mi nismo svjesni da smo svjedoci civilizacijskih istorijskih promjena koje dolaze. Rat u BiH ce biti zanemarljiv kada se dese ovi istorijski procesi. Zato nemojte se dzaba klat oko nacionalizma, svi su izgubili rat, i ljudi su dzaba dali zivote u ratu 92-95. Ko moze nek bjezi na zapad, ovo o cemu sad naglabate SDA, Dodik, drzava, stranke itd... ce uskoro biti dio necije smijurije koju smo mi zivjeli onako uz quratz kao neki mali divlji narodi na Balkanu.
Uhljebima nakacenim na javni sektor nikad bolje nije bilo..O cemu ti pricas?
prvo došli Arapi pokupovali zemlju ,napravili svoja naselja i povukli bagru za sobom.sledeća tura dolazi na devama.
Meni je baš drago jer se sjećam kad je bila migrantska kriza 2015 koliko su se bošnjaci veselili da će EU "postati muslimanska" a drzave tipa Mađarske i Poljske ste kritikovali da su islamofobični. Eto izgleda na kraju će federacija postati migrantsko smetljište.
Dodiku ide u prilog da ugrozi FBiH i njene gradjane.
Bjezite djeco na zapad. Tek ce biti lose na Balkanu. Europa ce poduzeti rigorozne mjere, BiH ce biti čep za migracije.....Dok nisu zazvorili granice, iskoristite priliku!
Bice kako ce biti, nista se ne moze promijeniti.
Hoćemo li zvati ovih 100,000 izbjeglica što su trenutno u Grčkoj "izbjeglice iz Grčke"? To su sve izbjeglice uglavnom iz Sirije i drugih zemalja
Činjenica je da Vučić i Dodik ORGANIZOVANO guraju izbjeglice u Bosnu.Ako se to i dalje dozvoli onda su Bošnjaci džaba ginuli i branili državu.
Taman da pokriju broj stanovnika koji je napustio bih
Ministar obrane Krstičević: Hratska vojska je spremna braniti granicu - https://tinyurl.com/hrvatska-vojska-na-granici
taman da nadoknade ove sto planiraju za Njemacku