Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobijedi crno pasce
Sta prica ovaj camuga, samo sere ko pravi cigo, ima ona neman da ga napuca iz ringa.
@btw: Ma zeznut je Lewis bio skroz, bilo bi to tu negdje
moj Haye ima rujka da obezglavi....spremi se za psihijatriju buraz...trebace ti...naravno ako prezivis
Tyson da nije bio kompletno poludio (psihijatrijski mislim, ono pravo literalno) i da se je trenirao i radio sve sto je potrebno na tom profesionalnom nivou i da ne bi zatvora, ne bi njemu niko nista mogao to kasnih \'90ih, ko kaze drugacije je budala. Lennox bi mu uzeo titulu i tu bi bio kraj, a do tad bi j.. mater svakom ko bi mu na put stao, pa i u MMA ako treba.
Rusi mi nikada nisu bili simpaticni ali kao i u MMA....bez nekih velikih rijeci i reklama dodju i odrade svoj posao. Ova tipicna geto prepucavanja samo otezavaju situaciju kada kamere dodju poslije meca i pitaju ....I Mr David, sta bi???? Jesul to koljena otekla od pada prije pet minuta ili od noc prije kada ste ga primali u guzu?
nema sanse da ga obori al nikakve...
Jedan je Muhamed Ali... Njemu je bio dozvoljen trash talk. Obrisaće ga onaj ingot od rusa
mnogi su se nadali pa su isparili u toj nadi...
@ eee jedino ako je utakmica kolocko
bice dobra utakmica :)