Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzeko na klupi...i u tenisu. :-D
Dzeko je brat i legenda kako neko moze da pljuje po njemu kad nas je toliko puta ucinio sretnim svojim golovima. Dzekson nas dijamant!!!
Dzeko je za sjedece odbojke a i tu bi bio na klupi
Dzeko je za sjedece odbojke a i tu bi bio na klupi
Bas lijepo. Dok se drugi pripremaju za EURO, vi se za**bavate. Pa pokazite barem malo da vam nije svejedno
Svi vi Dzekomrsci, koji se sada sprdate sa ovom ljudskom velicinom, bi se Edinu rado naguzili za koji euric. A garantujem da je vise od pola ovih pljuvaca nekada svrsavalo na Dzekine golove. Drugo pola su vjerovatno vecinom pitari koji ne mogu da prezale sto Zeljo ima jaku omladinsku skolu i sto u ovih 20 godina oni nisu izbacili niti jednog talenta. Medju ovom drugom polovinom, naravno ima i ravogoraca i skutora koji mrze sve sto ima veze sa BIH. Al crknite kerovi!
pogan jezik ima ovaj naš narod...svi bi oni bili bolji, ali ne mrdaju sa portala krijući se iza izmišljenih imena...bolesno
Ovaj video sa YT-a, na 2:48 Damir nekome govori kad igra hahaha :D
Ovo prava shega...
Zukanović k'o Ivanišević
Dzeko u offside-u
Jel' ko skontao da pilaju dzeku 😂😂😂😂
Ovo stavili Dzeku sa zenskom ,jer je na terenu kao zena XD
vise se zena krece i trci nego dijamant
Dzeko ni jednom nije pogodio mrezu :D Sala naravno, Edin ponos svih Bosanaca i Hercegovaca