Svjetske sportske igre
0
Zlato za Arnelu Odžaković
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arnela,Svaka Cast :) Svi ljudi vide uspjeh, a ti najbolje vidis i znas koliko odricanja treba da uspijes. Jos jedan put: Cestitike.
ja bio je oderao od Kite
goo, KARNELA, goo
ovakve djevojke, i momke ambiciozne, puni zara i uspjeha treba postaviti na celo nase shugave koruptirane drzave, vjerujem da bi imali zapazene rezultate....
bravo bravo! svaka cast! takvi su ponos BiH
Svaka joj cast!!!! Nakon onako teske povrede, ljekarskih prognoza...prvo,nedavno bronzana medalja , a sada zlatna! Sve najbolje u zivotu ikarijeri!
@ @@@@: Provjeri informacije... Arnela je registrovani takmicar KK Bushido. Pozdrav i ne siri dezinformacije!
Svaka čast za uspjeh!
Bosanskohercegovačka karatiskinja Arnela Odžaković (članica KBS ˝Tuzla-Sinbra˝), a ne clanica Karate kluba Bushido iz Sarajeva
Bravo Arnela!!!!!! Sve čestitke!
SVAKA CASTARNELI, OVO JE VELIKI PONOS ZA BOSNU!!!
Svaka čast :D:D
Arnela, svaka čast. Na tebe svi trebamo biti ponosni
papcicu pod nadimkom \"ZLATO\" ti i jesi samo za takmicenje kamena s ramena jer ne cijeniš ovakav uspijeh. arnela cestitam i sve najbolje u budućem radu i sportskoj karijeri.
stvarno jedna od nasih najbolji sportasa a i sigurno nasa najbolja spotasica. bravo arnela!