Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
P ne znam o kome se evo par godina priča da su ped.ofili , novine bruje o ped.ofil.iji u Vatikanu i vašim popovima a ti sad kao pametan. m.r.š.šš st.oko jedna j.e.b.o.t.e cro-cap u pakaš (vreća za nakantavanje). pa gdje su vaši šatro borci (na nekom vašaru u sisku) tišu mišu nemoj da te čujem više derpašu..
Nemoj mene. Uradi to po proroku pa ako imas dijete (nije bitno da li je musko ili zensko) uradi to njemu. Tako ti vjera nalaze
Ma nabijem te vise na RACQU nacionalno optereceni moronu !!!
Brane boje Varte na krilima sadake!!! Mogu misliti kakvo je ovo \"svjetsko prvenstvo\". Vjerojatno u organizaciji asocijacije za koju nikada nitko nije cuo. U svakom slucaju, smijesni ste turci. Zlatna medalje sa tog dogadjaja su relevantne koliko i melodije Mostara na svjetskoj glazbenoj sceni...ali eto...tjesite se :-)