Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast!
U ovakve ljude treba ulagat' !
To ti je jedna od mutacija izazvana negativnim uticajem zeljezare na okolis..
r1Zk8j , [url=http:http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/selimovici-ostali-sami [/url],link=http://www.youtube.com/watch?v=Fi1iUXmm7qk [/link], http://www.klix.ba/biznis/news/banke-blokirale-racune-za-61-507-firmi-u-bih/130401064,http://www.depo.ba/front/opasni-bosanski-tango-islam-i-bosnjacki-nacionalizam#
Sarajke Vidite kol'ku chunanu mi Zenicani imamo. Veliki srdacni pozdrav za Sarajke iz Zenice.Dolazite nam cesceee....
".....ličnih državnih rekorda u atletskoj disciplini bacanje koplja" Ha ha ha, nema gluposti dok je bosnjo ne izvali ha ha ha ha! E svasta....
Kako si samo duhovit maki... da se nisi potpisao mislio bih da je ismet horo :o
@Maki dont be a fag!
U Becu su prije par dana napravili neku tabletu koja nam dopusta da pisemo i komentiramo na internetskim stranicama (iskljucivo sa balkanskih prostora) cak i dok spavamo. Tableta se naziva antispavoxin i dostupna je za samo 699€. Naravno, sala mala, sve u dobrom duhu :))) Pozdrav!
@maki zaar i vi ne spavate ,,,,slazem se ....on je dobar..heheh
Dejo, svaka cast, znam te veoma dugo i znam koliko si ambiciozan momak sto se tice svoga sporta, koliko truda i vremena ulazes vec dugo vremena, mogu ti samo pozeljeti sve najbolje, lagano se prijatelju sve pocinje isplacivati! Samo naprijed, cini Zenicu i dalje ponosnom kao i dosada, mozes ti jos daleko dogurati, znam da ima jos puno mjesta za napredak! Veliki pozdrav iz Beca :)
ma sta nema vidi ga dobar je sta ti znas sfrjjjrfsjsjsjsfrrjsjrj
Nema više onih pravih atletičara. Sve je ovo slabo.
Lako je njemu kad udise bezolovni ...