Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moji sugrađani, nemojte pitati šta vaša zemlja može učiniti za vas. Pitajte šta vi možete učiniti za svoju zemlju! Kennedy.
Zato je Kennedy osigurao da Amerikanac sleti na Mjesec, a kod nas su osigurali da plate i penzije kasne po mjesec dana (i vise).
@_Hodi_ Amerikanci 'sletise na mjesec' bas zato sto su se pitali prvo kako da ucinimo nasu drzavu jacom a ne samo kako da prevarimo nasu drzavu, odnosno sami sebe kako da prevarimo.
trkali se slovenac talijan i nas kenan na 42.5 km kroz sloveniju slovenac odusto na 20 kilometru talijan na 35 a nas kenan uleti prvi u cilj na pitanje novinara sta mu je dalo snagu i volju keno rece ma ceko me saban na cilju da mu vratim opremu na vrijeme inace ne gine mi ortopedija jer saban je zayeban
za ove koji mi pucaju minuse ovo je satira na situaciju u drzavi a momku svako dobro zelim
a na 39 kilometru već je prešao u austriju.....
KRALJU SA SRECOM!!
Sramota
Dosta je sto smo pustili da trci za nas
a drzava moze obezbjediti policiju i osiguranje da pederi mogu setati gradom.moze se svako malo izdvojiti par stotina hiljda km za novo vozilo guzonja iz fotelje
E jaka nam drzava u...
joj sto ne mogu ove sirotinje...
Znam momka licno! Znam koliko se trudi da ostvari nesto za sebe, svoj grad i drzavu! Zalosno je sto su mu obecali pomoc prije dva mjeseca za ovo takmicenje i danas su ga nazvali i rekli da ce morati sve sam snositi jer nisu odobrili pomoc! A sama startnina iznosi 70€, a gdje su tu troskovi, prevoza, smjestaja, hrane... A jedini je predstavnik BiH na ovom SPu u brdskom maratonu... Toliko o nasoj drzavi...
Bit ce love ako pobijedi. Isto tako ce biti i slikanja sa politicarima, pizzda ima materina, u njihovim kabinetima. Sretno brt!
Za opreme nema para jer je odobreno zaposljavanje novih savjetnika u Vijecu ministara BiH. Sta ce nam sportisti,vaznije je imati hrpu uhljupa koji nista ne rade pa cak ni ne savjetutju, nego eto skupljaju paucinu po kancelarijama i uzimaju platu.
ko trci zlo ne misli
kako mi ide na živce kada se ovako prosi. maraton trči koji god hoće i ima volju a ne da mu država nešto da. isto kada novinari pišu o Dzumhuru kako i njemu država neda para a on sigurno kada osvoji pare na turnirima trči da dijeli sa državom
Kaka šuma taki i zecovi....
Jas vozim auto na godisnji u BiH, ni meni nece drzava da pomogne, nije moje auto i ja sam iznajmio od drugih.