2:1 za jesenjeg prvaka BiH
0
Željezničar savladao Olimpiju iz Ljubljane
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ha normala. Cuva Bog Zelju svog.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!
Nakon sto je dobio otkaz u Iranu \"raja ide pred klub da im jeb... majku\" hahhahahahah
pitari po snijegu igraju na koševu
jehem ti mamu u zvalje
Napravio me Smurf.
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
Pitarriiii vimsta vam tuki za houuuu !
Dimitrijevici se spremaju i pobjedjuju za duplu krunu a mi ne znamo hocemo li imati 3 obroka dnevno sta bi tek bilo da imamo svoj stadion pa da trebamo cistiti snijeg ili popravaljati tribinu?
dok vi bušite olimpiju, mi bušimo vaše sestre, majke, djevojke, supruge.
Iz daleka gledam ulice tvoje,tamo su slike djetinstva moga,tamo je sve sto je moje ......
Mi busimo Olimpiju a maleni Travnik ?
smješi nam se titula
HAJMO PLAVI ALEEEEE PUŠITE KURČINEEEEEEEEEEE
ale ao Željo Željo!