Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠIMA SMOKVE JEDNE! JEBO VAS ŽELJO!
jebo vam željo mamu pičketine jedne
zeljo mi ga pusi
pitarske P.I.C.K.E
Fakat ne mogu da vjerujem kako se pitari ponasaju! Pa meni je Sarajevo odmah iza Zelje i slavim njegove uspjehe i tugujem zbog neuspjeha! Protiv sam Sarajeva samo na derbiju, ali to je normalno. E,sad, meni bi logicno bilo da je i Zeljo pitarima drugi najdrazi klub, ali YOK - oni navijaju za Leotar! Kakvi smradovi!
boja fesa,boja dresa,boja krvi mi smo treci!!!!! hahahahaha fakat ste bijedni od nekog zovke ispali... hahaha
hocete li OPET ono malo jada od 'trofeja' skrkati na press konferenciji? plavo oko plakalo je...
ma jedva ba i trece mjesto a ovoliku hampu dizu... haj da su se oni pokazali pa bi covjek reko nego ovako ... svima nam je Leotar prvak pa vi skontajte
Nek' se kitice raduju trecem mjestu
Da nebi Zelje nebi ni vas u Evropi i zato poklopite labrnju. Pokazali ste da je Zovko jak...
Ma pitari gdje su vam trofeji. Mi svoje vise ne mozemo smjestiti u vitrine imal kod vas mjesta vjeruem da ima.
Zar ne shvatate kako ste smjesni! Kada smo mi prosle godine pobjedili vas u finalu Kupa, rekli ste kako je to nebitno za vas i da je samo prvak bitan. A sada se nesto javljate! Smijurija prava!!! Okrece se kolo srece:)
Mali plavi su opet ostali MALI.Samo vas je doslo negdje oko 6000.SAMO.I nije nikakvo navijanje bilo.Samo "Pusina pederu",i Ubij srbina".Ma joj.JAD I BIJEDA.RASPAD SISTEMA.
Utakmica Kupljena jer da si izgubili bili bi mrtvi garant poslije onoga sto se desilo na press konferenciji... plavo oko plakalo je...
mala utjeha za malog želju:))))))))