Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, sve najbolje vam zelim u buducoj karijeri :)
Bosnjaci ne zaboravljajte Srebrenicu, agresorsko-genocidna gamad pokusava na sve nacine da animira Bosnjake na nekakvo jedinstvo i izjednacavanje, a znamo da pokusavaju da izjednace zrtvu i agresora, ne zaboravi te Bosnjacku djecu koje su agresori nabijali na bajonet.
Ništa se druže ne zaboravlja, ali nama valja živjeti dalje. Ko je zaboravio brojne nacističke logore smrti za vrijeme WW2? Svaki dan se spominju...A Jevreji sada rade genocid nad Palestincima.... Niti oprostiti niti zaboraviti, ali valja živjeti!
lijepo je vidjeti teniske zvijezde regiona na jednom mjestu i u jednoj ovako lijepoj akciji. naravno nole je najzaslužniji za to zbog svoje reputacije, ali svaka čast i drugima koji su to podržali.
stvarno ne bih više objašnjavao na kojeg kvaternika mislim. ovaj kvaternik je jedan od velikana hrvatske povijesti, mnogi trgovi ulice škole diljem hrvatske se zovu po njemu i nema nikakve veze sa ustaškim pokretom, jer je rođen i umro mnogo godina prije toga,a nema veze ni sa dotičnim didom kvaternikom na kojeg ti misliš.
Od klađenja živimo i kladimo se dugi niz godina uspješno - klađenje je naš život! No međutim, prije par mjeseci otkrili smo novi, diverzijalni način klađenja koji nas je u potpunosti preporodio i donio nam puno više uspjeha i zarade! Ova strategija nam je omogućila da na klađenje gledamo s potpuno različitog stajališta i na potpuno drugačiji način. Sve je ukratko objašnjeno na našem blogu, dođite, provjerite i javite nam se na mail. Sve ćemo Vam detaljno objasniti o našoj produktivnoj strategiji i uputiti Vas u naš proces rada! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno),,,
onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski sajt ne trazi nikakva ulaganja ).Napravite stabilan izvor prihoda radom od kuce.sajt mozete pogledati cisto informativno,osobe stvarno zainteresovane mogu dobiti i besplatnu obuku za rad na 7 sajtova onlinerad.webs.com
STO GA DJOLE SUKNU I BOSNI I HRVATSKOJ? VELIKI PANEL NA KOJEM PISE POMOZITE BALKANU, ISPOD SLIKE ZASTAVA SRBIJE, BOSNE I HRVATSKE, ISPOD WEB STRANICA NJEGOVE FONDACIJE KOJA ISKLJUCIVO SALJE LOVU U SRBIJU? PLEASE DJOLE ILI NOLE, AKO VEC SALJES ISKLJUCIVO LOVU U SRBIJU, ONDA TRAZI PARE ISKLJUCIVO ZA SRBIJU. NE KORISTI BOSNU I HRVATSKU, DA BI SKUPLJAO LOVU ZA SRBIJU.
Kada cemo pozvati Novaka u Sarajevo i da mu se predsjednistvo licno zahvali i dodijeli neko priznanje ? Bar to mozemo majku mu
Da mu se zahvali za sto? Zato sto je na Roland Garosu organizovao dobrotovnorni mec sa mali Djumhurom, gdje je na panioma napisao da se radi o pomoci za Srbiju, Bosnu i Hrvatsku, a skuplja iskljucivo lovu za Srbiju?
ti da si novak ocigledno bi organizovao mec za srbiju a u medijima isto tako samo spominjao srbiju, mozda bi ti cak i kad kad spomenuo i rs
Sve čestitke svima koji su se odazvali pozivu, a najviše Noletu koji je organizator :). I njima će dragi Bog to uzvratiti pobjedama kad im budu najpotrebnije ;)
svaka cast
Svaka cast svim ucesnicima. Vise toga.
KELN - Turski premijer Recep Tayyip Erdogan danas je stigao u posjetu Njemačkoj gdje ga je dočekalo na hiljade Turaka koji žive u toj zemlji, javlja Anadolu Agency. http://www.vijesti.ba/vijesti/svijet/217380-Nekoliko-hiljada-Turaka-docekalo-Erdogana-Kelnu.html
Bosnjaci ne zaboravljajte Srebrenicu, agresorsko-genocidna gamad pokusava na sve nacine da animira Bosnjake na nekakvo jedinstvo i izjednacavanje, a znamo da pokusavaju da izjednace zrtvu i agresora, ne zaboravi te Bosnjacku djecu koje su agresori nabijali na bajonet.
a ti agresorsko-genocidni kopile samo pisi o politickim strankama, jer tako vas valjda vas ucitelj dobrica cosic ucio, da samo pisete i balite o politickim strankama posebno iza kojih Bosnjaci stoje
klenax ne seri, nego napiši nešto o tome kako je u smrdiji, tamo gdje se ekavicom piše. Idi prodaji muda za bubrege tamo. Ovu državu su najviše pokrali pojedinci iz kriminalnog miljea, a ne čelnici stranaka. Pitanje za sve nas, pa i mene: -Da li bi iko od nas zaposlio nekoga ko mu nije ništa prije svoga brata, sestre, i bliže i dalje rodbine? Ko kaže da bi LAŽE da mi je iz oka ispao.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
bravo momci i djevojke... fina jovana moram priznat'..
sve moze da ujedini ljude -osim politike
Šteta što Damir i Novak nisu odigrali.
Mislim da su oni to baš odlično odigrali :) Novak je daleko bolji teniser pa ne bi trebalo to baš sad na terenu da pokaže mislim realno nema šta ali i logične normalne stvari su ti hrana za nacionaliste.
Dobro bi bilo za Damira, čisto da se testira. Kao kad naša fudbalska reprezentacija odigra sa jakom ekipom pa se malo presabere.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad ce neka papcina reci ko je pobjedio
Aferim! :D