Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi turniri su živa katastrofa, ne zna se koji je gori i koji je na nižem nivou. Žao mi je što Velenje nije osvojilo turnir, mada su i Jutarnje OK.
-pa draga Doris nisu svi budale,a na kraju krajeva svak ima pravo na svoje misljenje.NADAM SE DA JE ZA RAT OSTALO MALO BUDALA. -a dok god ne bude HASETOVOG turnira na Kosevu on ce biti kao ovaj ,jad i cemer.bolje da ga nema .nek` ne brukaju naseg HASETA.
JA OPET MALO SVRATILA DA VIDIM KOLIKO IMA BUDALA.. AAUUUU... MNOGO MANJE ILI JE OVAJ TURNIR BIO TURNIRCIC.. HLJEBA I IGARA I UVIJEK CE BITI BUDALA I RATA.. JA, JA CULA DA CE HLJEB POSKUPITI
OVO JE BRUKA KAKVI FUDBALERI IGRAJU NEMAM POJMA NI KO SU TI IGRACI
mars brko krava brko
aj bas je bilo super jutatrnje su zakon