Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Dante, dobro ti se dalo uopste pokusati komentarisati ovoliki broj gramatickih gresaka. Toliko ih ima da je najbolje izbrisati cijeli clanak.
steta!! kako ce nasi plivaci sada osvajati medalje? :((
Inače ne obraćam pažnju na sitne gramatičke greške u novinskim člancima, ali kod vas je izgleda kriterij da novinari mogu biti nepismeni kao i u Avazu da bi ih primili u radni odnos. Pogledajmo ovaj članak: Na trodnevnom sastanku u Dubaiu - ili ćeš pisati u Dubaiju ili u Dubai-u, a ova riječ koju si stvorila niti postoji u našem jeziku niti će ikad postojati. FINA želi vratiti izvornu vrijednost plivanja, a on temelji samo na fizičkim sposobnostima plivača. - šta je autor ovime htio da kaže? moraju se poslati na probu prvi novembra. - ko li je ovog lika učio da piše datume? Ovako ih ne pišu ni u prvom osnovne (mada bi autor napisao \"ovako ih ne pišu ni u prvi osnovne) Isto tako prijave će se morati - gdje je zarez između \"isto tako\" i ostatka rečenice? popis plivačkih odijela koji se smiju - kakvi \"koji\"? U kojem rodu su plivačka odijela? koja počinju prvi januara - i evo ga opet, povratak DATUMA ... i ima još, ali ograničenje posta je 1000 znakova.
trebali su davno to zabraniti uvesti ogranicenja...mislim da je ovo pravi potez fine
Ovo je slično onom od prije dvadesetak godina kada je međunarodna skijaška federacija zabranila skijaške letove preko 200 m, pa poslije par godina odustala od zabrane. Malo sam opširan ukratko glupost.
vecu glupost odavno nisam cuo pa po toj logici bi ovim sad skijasimatrebali dat drvene skije i udri stvarno bezveze
Dugo, ali zaista DUGO nisam vidio nepismeniji clanak na Sa-x!