Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa Wengerom pregovara??? STA STE SE SVI OKOMILI NA WENGERA? Pa koji je klinac ovim medijima.. Wenger jeste menadzer kluba, ali NIKADA nije nadlezan za ugovore!! Znam to iz prve ruke... To radi Hill I Gazidis(ono najvise) i agenti Walcotta...niti Wenger niti Walcott!
Hala Klixu na redovnom updateu kada je Arsenal u pitanju. Otprilike je u isto vrijeme na klixu i na Arsenalovom web siteu objavljena vijest o produzenju ugovora sa Gibbsom, Jenkinsonom, Wilshereom, Ramseyem i OXom. @ CB.com Ko ce bolan u klub koji ne igra Ligu prvaka ??
Theo, dobrodošao u redove Chelseaja - prvaka Europe!
Cuj dobra vijest sto je Ramsey produzio ugovor, haha, pa to samo budali moze biti dobro, volio bih da Walcott ostane, trenutno je ponajbolji pojedinac, ali realno sanse za to i nisu velike
Ostace ako je budala, London je prelijep grad, u Arsenalu vlada dobra atmosfera, ali brate njemu je vrijeme da pocne osvajat trofeje, a Arsenal mu to ne moze ponuditi
Ako ode za\'ebat ce se opasno. Koji god igrac je otiso iz Arsenala u potrazi za nekim boljim timom se za\'ebo pravo. Pogledaj samo igrace koji su otisli i da li su uopste standardni u svojim ekipama: Fabregas, Song, Nasri, Clichy, Toure, Flamini, svi oni sjede i griju klupu. Jedini izuzetak je Van Persie. Tako da ako i Walcott ode, ne vjerujem da ce uspjeti postici nesto vise osim nekih povremenih ulazaka sa klupe. \'ebo to realno.
pregovori ce zavrsiti kao sa nasrijem, fabregasom, robinom i mnogim drugim igracima... venger ublehas obicni