Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je relativno, samo je ljudska glupost beskonačna. Albert Einstein
Ti očigledno ne znaš razliku između neiformiranosti i gluposti. Neiformiranost je kada ne znaš da je on 2struki olimpijski pobjednik. Glupost je kada misliš da neko može ustati ujutro i reći sebi, eh idem danas da istrčim 20 km i postavim novi rekord staze, bez ikakvih prethodnih priprema. Muhamed, veliki čovjek i sportista!
DA JE KOJIM SLUCAJEM BJELKINJA PROGLASILI BI JE RASISTOM .
to isto ko da je mene pitala jesam li ikad popio pivu!?
DOSAO POSTAR KOD DOKTORAZBOG PROBLEMA SA SRCEM..KAZE MU DOKTOR MORATE SE VISE KRETATI...A POSTAR CE NJEMU KAD PRIJE ILI POSLIJE POSLA.
a znaci vi da ste bili novinari, odmah biste prepoznali njegovo ime i naravno znali da je on olimpijac? dajte ba. na ovakvim stvarima se ni ne ocekuju profesionalci vec je to obicno zabava za gradjane, uostalom cini mi se i da se u sarajevu organizuje nesto na ovaj fazon
Ma treba joj dati otkaz.
Ljudina
Eto, Aida Delić sigurno za ko je on?
WOW koji retard. pit i to je Amerika šta'š Mo Farah kuler veliki