Nokautirao ga prije četiri godine
6
Vladimir Kličko brani naslov protiv Thompsona u julu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad bi uletio kad bi skupljali neku lovu da se udijeli braci klicko za penzije. jb..te nisam boksa vidio od lewisa. ovog pimpladziju niti jedan pravi sportas ne moze smisliti.. a vi balavci i ne znate sta je boks kad ste odrasli uz ovog pimpladziju!!
ovo mora da ce biti jos jedan u nizu od bokserskih spektakla
Pjevat će i ovaj Thompson: Ljutu travu na ljutu ranuuu! :D
Ovaj ishod meca vec je poznat i mi mozemo po ko zna koji put gledat reprizu dinastije Klicko,sve je to motofontaza
tebe ce nas muamer prebiti ko macku
Naprijed Klitschkooooo oderi Amera!!!
moze jos malo sve dok mu ne dodje Badr Hari, sampion svih vremena!!!!!!!!!!!!
Bitno nam je sta radi Klicko, a nikoga nije briga sto nam sugradjani umiru od gladi, niko nije kaznio one mulce sto uzese stolice iz Srbije, da bi kako kaze Pasovic i jadni radnici iz Vojvodine nesto zaradili. Bruka i sramota :( Samo sutimo, dok nas drugi pljuju i gaze. Djeca nam se smiju!