sport
3

Veliko interesovanje za hokejašku utakmicu BiH - Turska

FENA
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Za hokejašku utakmicu između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Turske, koja će biti odigrana 8. februara u Olimpijskoj dvorani Juan Antonio Samaranch u Sarajevu, vlada veliki interes.

Prijateljski meč počinje u 19 sati, a ulaznice su već u prodaji na svim prodajnim mjestima Kupikartu.ba u Sarajevu, po cijenama od 5 i 7 KM.

Nacionalni tim BiH u hokeju na ledu istinska je senzacija jer naša zemlja nema ni ledenu dvoranu, a led za treniranje i mečeve dostupan je svega tri mjeseca godišnje, saopćeno je iz Hokejaškog saveza BiH.

Organizatori utakmice očekuju da će tribine biti popunjene, te vatrenu atmosferu jer je dolazak najavio i veliki broj BH Fanaticosa.

Karte se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Bosanski kulturni centar (Branilaca Sarajeva 24), Raisseburo (Fra A. Zvizdovića 1), Centrotrans, Agencija Ferhadija, Cafe Opera (Branilaca Grada bb), Dea Hillton (Branislava Đurđeva 8/1), Magaza (Veliki ćurčiluk 20), Gaudi Lufthansa City Center (Trampina 10/II), Kompas Tours (Maršala Tita bb), ZOI Tours agencija (Branilaca Sarajeva 21), Tropic Media Shop - BBI Centar.