Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocekivano
@RSfukara Ja sam vidio Srbadiju iz Herceg Novog, sa trobojkom.
Najjaci su ovi sto kao ne prate vaterpolo a glavni su u komentarima. Koliko su zapenili za Srbima, opasni kompleksi... A taj vaterpolo je najstariji timski olimpijski sport, znaci mozes da osvojis medalju na OI na kojima Bih nikada nije osvojila i jedina je od svih ex yu drzava koja nema medalju. Pa svjetska vaterpolo federacija ima 208 clanova, samo se npr. u Italiji duplo vise ljudi bavi vodenim sportovima nego sto Crna Gora ima stanovnika pa ih Cg opete dere. Cestitke i Srb i Cg, svaka cast.
Odavno govorim da bi BiH mogla imati reprezentaciju za svjetski vrh. Kadra i tradicije ima koliko hoces u okolini. Samo malo infrastrukture i eto sanse . U ostalim klupskim sportovima BiH moze samo da sanja medalju.
Alo Bosnje Srbija prvak Evrope u vaterpolo ako vam nije rekao Bakir
RSfukara kme kme
Koji komentari , nazadni dio BiH na aparatima
srbi su došli iz indije
slika br.6.....gleda majmun sebe u zrcalo
Cestitke komsiluku, lijepo vas je vidjeti u vrhu Evrope, o kojem god se sportu radilo! :)
SRBIJA NO.1 SRPSKA SPARTA NO.2
samo fudbal, košarka i tenis, sve ostalo je nebitno...
u fudbalu kosarci i tenisu srbi su i evropski a bogami i svjetski prvaci....srbi su ti sila nebeska.....mal narod al kurcevit :)
@serbicodrinskyy u tenisu i košarci ok, ali u fudbalu ste tarabe
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bošnje, uživajte u pogledu sa Srpkog Nebeskog Balkona!
Hvala bogu pa je neko sa balkana bio u top 3 a ne neki debili francuzi ili neke druge drzave
SRBIJA!!!!!!!!!! PA SRPSKA SPARTA! Svaka cast BOZE PRAVDE - VISEGRAD - BOGOJAVLJENJE 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Ykf2s2z8-Lk
...boze spasi...boze brani...srbske zemlje srbski rod
Bože pravde, ti što spase od propasti dosad nas, čuj i odsad naše glase i od sad nam budi spas. Moćnom rukom vodi, brani budućnosti srpske brod, Bože spasi, Bože hrani, srpske zemlje, srpski rod! Složi srpsku braću dragu na svak dičan slavan rad, sloga biće poraz vragu, a najjači srpstvu grad. Nek na srpskoj blista grani bratske sloge zlatan plod, Bože spasi, Bože hrani srpske zemlje, srpski rod! Nek na srpsko vedro čelo tvog ne padne gneva grom Blagoslovi Srbu selo polje, njivu, grad i dom!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Necu moci zaspati veceras, kada je neki srpski portal stavio na naslovnicu uspijeh nase repke!?
Jeste li poželjeli svjetsko prvenstvo u fudbalu??
Jedino se u regionu srpski sprtisti drze na povrsini, svi ostali su ili potonuli ili zaronili.
...naročito u nogometu, rukometu i sl.llllllllll
@Conte 03 Da se u fudbalu uvede red kao sto je uveden red u mladjim sastavima, Srbija bi bila prvak sveta u fudbalu. Nayalosst, u fudbalskoj selekciji Srbije danas radi svako ko sta hoce. Mafija i kriminal vladaju u fudbalu.
ovo prate samo oni , koji se nisu dovoljno kupali kao djeca u vodi, pa sad kompenziraju
Mhm. Teši se :)
hajd dobro :)