Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovde medalju osvojit i pokazat ko je sportska velesila, mi ne moramo prisvajat tudje medalje jos od 1912
Najvise medalja je osvojeno u Jugoslaviji, tu su ucestvovali svi narodi, ali eto vi ste to prisvojili kao da su samo srbi ucestvovali, ali nema veze, stici cemo vas i sa tim ukradenim medaljama, ove Olimpijske igre su pokazale ko je trenutno najjaci u regionu, neko u top 20, a neko nije ni u top 50
Nakon odlicnog rezultata u plivanju,sjajnog zadnjeg mjesta u streljastvu i sezancionalnim pobjedama domacih tenisaca iz Britanije i Argentine koji su izbacili naseg potomka,tuzan dan za 6 BiH 24% olimpijaca koji su se vratili kuci je prolaz vatrepolo reprezentacija nasih p.redaka i borba za medalju.Zato slozno navijajmo sa i.konama na tavanima od nasih djedova i sa a.lahom medju zubima za protivnike nasih p.redaka,da vratimo osmijeh na nase kockaste glave sa izduzenim vilicama i balama ispod nosa.Iako u nama tece cista h.riscanska krv
fakat se pitam, bez podjebavanja; cg, srb, hr...razbijaju vaterpolo, odbojku, rukomet...sto nas nema u tim sportovima? nit oni imaju specijalno bolje uslove, nit su drugacijih fizickih predispozicija...pa da smo makar solidna druga liga u tim sportovima, nego ni to.
e, tako se to radi. zezaš se 3/4, i u 4/4 dodaš gas i pobediš. realno, SRB, CG, HR i Mađari u polufinalu. a neka navija ko za koga hoće. valjda je važnije da ljudi plaćaju porez i poštuju zakone države u kojoj žive, a ne za koga navijaju.
Meni se srce zatreperi kad vidim zastavu Srbije na tim takmicenjima, jer je ta zastava Srbije nacionalna zastava srpskog naroda kojem i ja pripadam i ista kao zastava RS. Ta zastava predstavlja Srbe gdje god oni zivjeli. Za tu zastavu zatreperi srce Srba iz BIH, pa i dijaspore. Znas sta je jadno??? Gledati kao svoju onu zastavu nakaradnu BIH koju su izmislili 1995. koja nema nikakvu istorijsku i emotivnu vrijednost. Za takvu zastavu mogu se radovati samo jadnici kakvi ste vi, sa krizom identiteta. Daj sta das. Koliko ja znam simbol Bosnjaka su ljiljani, a taj simbol se nije pojavio nikada u istoriji covjecanstva ni na kakvom takmicenju jer ga nema na drzavnoj zastavi i jer Bosnjaci nemaju svoju nacionalnu drzavu kao Srbi, Hrvati, Slovenci itd pa da im zastava bude ujedno i narodna zastava. E to je jadno moj Mujaga, jadno da i mene boli od tuge za vama sto ste niko i nista :(
On gaji \"osjećaje\"prema varta \"zastavi\"koju je na nekoj saliveti nacrtao stranas Vestendorp šprdajući se,hahahahahahahahah
Nije u redu što \"sportisti\"frtaljistana.....pardon Bošnjakistana(23,56%)nisu pjevali svolu himnu na olimpijskim igrama.Trebali su BA pjevati himnu,ko god nezna riječi himne ja bi ga kaznio.Trebeli su BA naučiti riječi himne i biti prave bosanske patriote BA.
Ти немаш појма какав је осјећај кад се завијори црвено, плаво бијели барјак ...Коњу.
@brcak: zalim te jer neces nikada osjetiti sta to znaci navijati za svoju zemlju. zalim te jer ne smatras zemlju u kojoj si rodjen svojom domovinom. zalim te jer neces nikada osjetiti kako srce zatreperi kada se zastava tvoje domovine zavijori na nekim od medjunarodnih takmicenja. ne zelim ni zamisliti kako je navijati za tudju zemlju i pretvarati se da ti to nesto znaci. ne zelim ni zamisliti kako je nazor se uvlaciti nekome u nesto, a znas da te taj ne **be ni 2%.
Srpski narod je jedan,jedinstven i nedjeljiv,pobjeda reprezentacije Srbije je pobjeda i Srba iz REPUBLIKE SRPSKE.Srbija je država srpskog naroda,prema tome država svih Srba ma gdje živili.To samo imbecili ne mogu da shvate.
A kada ce biti prenos sjedece odbojke? Ja nevolim ove supje sportove.
Za četri godine u RIU za frtaljistan će nastupiti imputirani zmajevi.
Imam još jedan konstruktivan prijedlog za \"sportiste\"iz frtaljistana.....pardon bošnjakistana(23,56%)pored prijedloga da počnu masovno amputirati noge.Neka počnu nositi štafete sa explozivom oko pojasa i sigurno osvajaju olimpijsko selo.
Što se tiče \"sportaša\"iz frtaljistana.....pardon bošnjakistana(23,56%)predlažem da od sebe naprave invalide odnosno da izvrše kolektivno samoranjavanje t.j.da se samoinvalidišu i sigurno će pobjediti u sjedećoj odbojci jer su oni fenomenalni,izuzetno dobri i nenadyebivi u invalidnim sportovima.Neka na vrijeme kupe invalidna kolica i sigurno donose medalju.
nemam ja nista s inckom, ja imam svoju drzavu ( etnicku cistu ) reče usraša i ode u EU................
prodajem šarulju...povoljno