Sarajevski polumaraton 2009.
0
Utrka od 21,1 km kroz najljepše dijelove grada
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ludi srbi.
de ne serite vise.....kakve veze imaju vasi komentari sa polumaratonom........frustracije malogradjanstava i mentalne zaostalosti ispraznjavajte udaranjem glavom od zid.......il trcite il sutite........ \"Runners have a lower percentage of jerks than the rest of the population.\"
eto vidi kako opet vrijedjas u ovom slucaju mene licno bez da ista znas o meni. samo tako nastavi jarane, takav pristup ne otvara vrata. samo da znas da nisam ni blizu takav kao sto ti mislis, ali neka, ti ovdje pokazujes svoju primitivnost i bijedu.
kurt 26.08.2009. u 20:11 SrbkaR se zali na situaciju u sarajevu a jos nisam primjetio da je osudio fasisticku politiku svoje strane, cak sta vise, vrijedja na nacionalnoj osnovi s komentarima punim pogrdnih rijeci i onda se zali na stanje u sarajevu. bijedno. SrbskaR stidi se I to meni kaze islamo-fasisticko-teroristicki Mujo koji ALiji I povjerova da od BiH moze islambosna po Alijinoj islam-deklaraciji.Ko je ono u BiH PRVI napravio sovinistocko-teroristicku stranku ??Alija/muslimani ili Srbi ?? Sta niej vam valjala SFRJ i SR BiH pa vi krenuli da je rusite i islam- dzamhiriju da pravite.Nece moci NIKADA bolan nebio NIKADAAAAAAAA Daleko vam vas brlog bivsi zlo-susedi .
- 26.08.2009. u 19:14 ja ne shvatam zašto se vi nazivate srbi, hrvati itd.. vi ste svi prije svega bosanci i hercegovci pa tek onda pravoslavci,katolici,muslima ni.... Ti svoj problem etnickog identiteta zadrzi za sebe a ne da taj svoj problem prisivas nekom drugom narocito ne Srbima koji smo (ime)stariji od samog naziva regije Bosna.Sta ti ja mogu sto vi muslimani hocete d abudete nesto sto nsite a ono sto jeste ste odbacili i postalo vam mrsko,neprijateljsko....kuku vami muslimani.Pogledaj bolHan nebio originalne povelje bosanskih vladara sve pisane na Cirilici i svi redom s e izjasnajvali kao Srblji. http://cafehome.tripod.com/cirilica.htm
SrbkaR se zali na situaciju u sarajevu a jos nisam primjetio da je osudio fasisticku politiku svoje strane, cak sta vise, vrijedja na nacionalnoj osnovi s komentarima punim pogrdnih rijeci i onda se zali na stanje u sarajevu. bijedno. SrbskaR stidi se
ja ne shvatam zašto se vi nazivate srbi, hrvati itd.. vi ste svi prije svega bosanci i hercegovci pa tek onda pravoslavci,katolici,muslimani....
akademik 26.08.2009. u 19:00 bujrum dođite u Sarajevo na kahvu svi ste dobro došli i srbi i hrvati mi vam želimo pomoći i izvaditi vas iz zablude a vi odbijate stali ste na stranu sotone Posle yebanja i sranja kud koji mili moji....ja sam Sarajevo(svoje)precrto zauvek.Snasao sam se lepo mi je ali eto uspoemne puste izcezle...itd.
bujrum dođite u Sarajevo na kahvu svi ste dobro došli i srbi i hrvati mi vam želimo pomoći i izvaditi vas iz zablude a vi odbijate stali ste na stranu sotone
Rajvosa 26.08.2009. u 18:40 Ocito te nesto privlaci cim si na sarajevskom portalu:) Rekoh u Sarajevu sam rodjen i sva moja 2 koljena familije unazad.Zar to nije normalno osluskivati i biti radoznao za svoj rodjeni ex voljeni grad.???
neutrala 26.08.2009. u 18:36 Kako Srbi da Sarajevo smatraju/osjecaju kada su iz njega istjerani/pobijeni/opljackani a dzamijetina nacickano vise nego u Kandaharu Avganistanskom? Isalm dzaihadlije vehabije i ostali muslimani iz ociju im zlo mrznja sija a takvih nekih 500.000 \"sarajlija\".Kad vidim ko zivi u mojoj zgradi ulici i sve skupa ja se sokiram i danima sebi nemogu da dodjem pitajuci se po milione puta ZAR sam ja stvarno zivio 36g u tom Sarajevu. eeejjj pa nisu Srbi bas tako opicen narod ,uostalom Srbi imaju svoju RS.
zar ima lijepih dijelova
Ocito te nesto privlaci cim si na sarajevskom portalu:)
A to za Cerica, pa skoro vise od pola ga sami muslimani ne mogu, tako da neke ljude koji su iste vjere ne treba globalizirati....
BiH je jedna drzava, ne razumijem kako srbi mogu da smatraju BL glavnim gradom RS-a, isto kao da je RS postojala od samog postojanje planete Zemlje, kako ljudi mogu biti tako udareni?! To nema nikakve veza sa razumom! Kao i hrvati, kakva je to pamet? Mostar je jedan grad! BiH je jedna zemlja i jedan je glavni grad, svi koji ovo tako ne smatrju, idite tamo gdje se osjecate kao kod kuce, u Srbiju (beograd) ili u hrvatsku. Alajhimante!