Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lafe, ne citas ako ne pratis i miran si... nas koji pratimo ostavi na miru
Kada budu htjeli da vide neuhranjene skoro pa bivse logorase neka djecu odvedu u obilazak torpedovaca sa hadisona.
@Bordo Velez dobije licencu igranja u evropi, FKS (gigant) ne dobije licencu :)) da dignete spomenar na sred Koseva, opet ce te bit u drugom planu :)
Sagni se onom glavonji Isoviću onom mediokritetu i uživaj. ŽELJO ŠAMPION
moj tata me seta na povodcu da vidim velikog zelju kako dere konkurenciju. sutra cu da gledam zelju kako uzima kup. a mi torpedovci ne mozemo meda. kmeee kmeeee kmeeeeeeeeeeeeee
@bolo zeljo osvaja duple krune, tor.pedovci dobiju sudzuku umjesto plate.
Sarajevo pokrene akciju da osnovci dolaze besplatno na utakmice, mali seljo par sedmica kasnije nesto dovodi djecu na grbavicu. Sarajevo pokrene fan shop, 3-4 mjeseca kasnije i mali seljo otvara pokusaj od fan shopa. Sarajevo pokrene svoj magazin, par mjeseci kasnije i mali seljo cini isto. Sta reci na kraju??? Kome poruku poslati??? UVIJEK KORAK ISPRED SVIH. BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA.
galib je najjači
http://www.youtube.com/watch?v=Q_B_O8PolmE
VIDI MOG BOLEEEEEEEEEEEEEEEEEE, PRVA SLIKA 3 S LIJEVA, MOJ SINCICCCCCCCCCCCCC
Svaka cast...potez za 10
Je li im pomenuo VIDEOTON i ČUHAIA-buhuhuhahahhaahhahaahahahahahahahahaahahaha
ova djeca izgledaju kao da im je chubaka iz ratova zvjezda babo
Pa ja evo ne pratim samo kad spavam! Svaka cast,od malih se nogu uci.Treba dovest i jednom na jug da uce pjesme,ako ih vec ne dovodi neko...
Nije istina da su svi manijaci ja sam isao u Grbavicu 1 i pitar sam !! FKS
haha vidi profesora , kralj nema ga veceg ^^