Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svjetsko prvenstvo u stonom tenisu bilo je organizovano od strane komunističke vlasti u državi koja se zvala Jugoslavija.
ne može se reći stoni tenis nego stolni tenis pravilno je stol a ne sto (sto je troznamenkasti broj) stol jednina, a množina stolovi da je sto pravilno onda bi množina morala biti stoi a ne stolovi na primjer: rešo rešoi
Hajriza ne će smjeniti. On mora da sprovede u dijelo projekat uništenja Skenderije kako bi se na tom mjestu privatno napravio hotel na zemljištu koje je u vlasništvu građana grada Sarajeva. Njegovi ga naredbodavci ne mogusmjniti zato što previše " Zna". Nije se očistio krov veličine 60000 m2 te se tako " načeo " objekat. Molim građane da organizuju peticiju i Hajriza pošalju na sud. Tada ć isplivati i njegovi nalogodavci.
e skoplje pa nalogodavci su brojni. zatvori su mali da se popune mjesta sa takvom vrstom lopova. kompletnu vlast zadnjih dvadeset godina bi morao poslatii u zatvor jer svi imaju putra na sebi.