Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stefane bre proizvodu pojebljivosti osmanskih vojnika i pubertetiranih vlahinjica nemas novcazapsihijatra pa lijecis komplekse po bosanskim forumima. kakvu bolest mora imati jedan narod da bi trosio toliko energije ubjedjivajuci sve narode u svom okruzenju da su oni ustvari srbi? lazite se vi medjusobno ali nemojte nas smarati sa takvim glupostima. jer vas onda moramo podsjecati na bitku kod nikipolja i vasu poslusnost turcima tokom 500 godina seksualnog zadovoljavanja.zenske na tup i osunecen kolac a muski na naostren i namazan lojem kolac ali od drveeta.
UJO 24.07.2009. u 17:56 STEFAN, najjjjjjjj e b e m ti se mame. TE lazi siri po Smrdiji. -------------------------------------------------------- Sta je BOLI ISTINA aaaaaa boli boli a nemere da se preboli ahahahaa
STEFAN, najjjjjjjj e b e m ti se mame. TE lazi siri po Smrdiji.
A oce li biti skakaci zvani Beli Orlovi znam da im bilo ime Beli Orlovi a kada ih bace sa zgrade lete kao kokoske
Ovaj most (turski)POkatolicama je trn u oku i garant da ce ga OPET prvom povoljnom prilikom oni srusiti.Smije li neko od vas POturica da se kladi ?? Citajte istinu POturice i POkatolice MOSTARSKE IZDAJE http://forum.burek.com/s-jarcevic-mostarske-izdaje-t362961.topicseen.html
Sta kazu vehabije na ovu manifestaciju kjafirluka?
niđe vezze...
nekom hoce ali bosnji nece sigurno. pod uvjetom naravno da svaki put i padne na glavu. sve drugo bi moglo biti fatalno za bosnju.
nekog ce glave doci ovo \"tradicionalno\" skakanje.