Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to turci,svaka cast.
Volimt te Bosno a mrzim te Srbijo
haj jebla vas turska !! vise je podrzavate nego BiH !
S tim korakom sve više i više uplovljaja u luke evropske integracije. Znaći, uskoro idu Turska u EZ pa onda mi. Ili, možda ćemo mi prije, pa onda Turska? Ipak, ne bih bilo loše da smo dobili to prvenstvo jer bih se garant pare iz nekih fonodva ulagale u određene sportske dvorane, bilo bih dosta programa prije starta tog prvenstva u unapređivanju mladih i sprotske rekreacije kreirajući adekvatne košarske terena za omladinu. Na hajr :)
da sa ja odlucio nebi bolje.
kuku lele u Sarajevu neće odmjeriti snage Angola i Japan.
E vala neka nismo dobili, kazem i ja. prvo se koljemo godinama, razjebemo drzavu, pa sad hocemo na kraju opet skupa u svijet. Ja ne podrzavam ovu nasu kandidaturu! Nek' se zna! Eto!!!
opet je turska svoje misice balkanu pokazala hhaha bas mi je drago
BAS MI DRAGO STO NISMO DOBILI OVO PRVENSTVO SA SRBIMA ZAJEDNO-NIKADA.
jooooj prokleta turska !!!!! :((
neka tako i treba, meni je drago sto nismo dobili jer bosna nebi ni imal sta od tog "zajednickog" prvenstva, to srbija mislila na foru opet preko tudjih ledja finale u beogradu lafo, mogli su takozvana repulika srpska i federacija se kandidirati jebiga mozda bi dobili : )))
ma kakve zemlje bivse juge, ne mozemo mi ni sp u boćanju dobiti. mozda u heklanju