Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahmetovic
Doping je jedini nacin na koji profesionalni sportosta moze da zavrsi karijeru na siguran nacin a da je uvijek u top formi.
Tacno 100%, ali eto kazem jedini koliko toliko siguran nacin da se ostane “zdrav” sto se tice kostiju, misica, psihockog zdravlja i sl. je doping. A definitivno danas u profesionalnom sportu nemas sta traziti na vrhu ako si “čist”. Pa eto pogledaj samo NFL, covjek od 120 kila i 2 metra trci 30 km/h u utakmici koja traje 3 sata.
PEKMEZ!!!