Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne gubite nadu, mozdu su 23 takmicara na bacanju kugle bila dopingovana, mozda Hamza pustumno uzme medalju!
I ameri su dopingovani, ali nisu uhvaćeni...
cudi me.. ahaaa
Ameri se dopinguju, od kada postoje OI. Samo je kod njih uznapredovala hemija i suplementi, tj. pojavi se prvo kod njih, tj. nema ga nigdje drugo, pa OI to ne registruju kao doping. Kada to, nakon nekoliko godina, primjene i druge države, onda se ta supstanca okvalifikuje kao nedozvoljena supstanca. A Ameri opet otkriju novo itd itd.
Nama ni to nebi pomoglo!
@Alberht Shindler Kako nije? Evo treniram nekoliko godina. Koristio sam neke suplemente i znaš šta su američki proizvodi za ove evropske, a da ne pričam o lokalnim? Oni godinama koriste određene supstance, pa i one za šta su izbacili Ruse. Ali to prije nije bilo zabranjeno, a sada jeste. Šta misliš šta oni sada koriste? Uvijek su ispred, pa misliš li ti, da oni košarkaši u Americi jedu jaje na oko ili se pucaju nečim?
Ko mi zlo mislio želim mu Chen Xiexia za ženu.
...odnosno za muža.
stajem u red! ali kad se razvedem od Majkićke. još uvijek uživamo de se uzajamno brijemo po intimnim dijelovima. kupio sam joj novu kosilicu u obi-ju. dobio i gratis silk kad su čuli za koga je.
Bolje da su se tetovirale, imale bi jaci imunitet ako nista... :) :).... ... :)
Kako je ovo sa dopingom krenulo, za 10 godina nece biti dopingovan samo ko je fotosintezu vrsio od rodjenja.
tko ovu oženi nek mu je BOG na pomoći...