Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e dao ce sa dinamom igrat pa da vam zabijemo 10 u prvom poluvremenu.haha
hahahaha,to pitaru,vukov sljedbeniceee,hahahahhahhaah mamu ti dezorijentisanu jebem.....hahahahahhaah,
ooooo, pa ti si neki jebeni pjesnicki peder, jel? ja pisem onako kako govorim konju, kako i je vuk karadzic reko. ti se borio za ovaj grad??? hahahah sigurno si neki nafurani balo, pa mislis da ti ta prica moze proci. ako vec imas tolko godina, ko sto tvrdis, trebalo bi da te bude sramota sto se prpucavas po forumima. nije to za tvoja godista. i jos da dodam da ti jebem sve mrtvo jos jednom, i da mi se mozes napusiti kurcine pitarske. i tebi ugodno ljeto!
pitaru,sine,tvoj primitivizam je nepopravljiv,cim diras mrtve.sto se pak tice gramatike,pitarske ili tvoje licno,mozda sam ti i profesor nekada bio,a mozda sam i tata tvoj.ako jesam onda me je stid.:(, kad vec se forsiras oko "gramatike" onda ne kaze se "haj" nego hajde ,ili te mozda "baca"navika rada oko hajvana,onda nije "napiso"nego napisao,imas jedno "si" viska pa ti recenica gubi smisao,nije "trebo" vec trebao, potom nije "ponovo" vec ponovno, i td.da te nezamaram ukratko nisi prosao na ovom jednostavnom testu....A sto se tice ovih tvojih "ustashkih frustracija" (uz duzno izvinjenje onima koji ovo citaju a netice ih se) mozes mi se napusiti kurca pizdo pitarska (mada pravih navijaca sarajeva ima i ja ih cijenim-ti naravno nisi jedan od njih) ja sam po tvojoj kategoriji "balija" koji se borio za grad Sarajevo, i u njemu hvala dragom Allahu cijeli zivot zivim, i naravno volim Zelju, a i pored toga volio bi da je Sarajevo umijesto "nekih" drugih klubova u Europi....toliko od mene...a ti se bar potrudi da ne ostanes "toliko mali" i netipkaj svasta i nesto za kraj, lijepo bi bilo da razmislis o staroj sun-cu-vu-ovoj poslovici "bolje cutati i biti smatran glupim,nego progovoriti i otklonuti svaku sumnju"..ugodno ljeto i Plavi sretno..
Za onoga "dabogda svak ko voli zelju rak pluca dobio " to je ono od srca majke mi :))". DABOGDA TEBI MAJKA DOBILA TAJ ISTI RAK KOJI SI POŽELIO NAMA, A TI MORAO SVE TO GLEDATI I NE MOGAO UČINITI NIŠTA. MAJMUNE JEDAN RETARDIRANI!!!
ustaski kriz a ne krst ti Crkvu bebem CrpskoHrvasku zadvojno odvojnu
Zeeljooo...allee alleee aleeeee... Koga sljedeceg ce Plava Masina pregaziti????
bonaparta, jebem ti familiju mrtvu! konju onaj nepismeni! haj jos jednom procitaj sta si i kako si napiso! sam ces shvatiti da bi trebo poceti ponovo od prvog osnovne! "ne volim" se pise odvojeno moronu. pretpostavljam da si neki ustaski crv, pa jos samo na kraju da dodam: jebem ti krst!
kitari mejke vam se najebemo, gdje ste, pa propali ste u zelju mater vam jebem primitivnu. eee zalosti kad se pitar pocne javljati na teme o zelji hahaha
bicu kratak: "dabogda svak ko voli zelju rak pluca dobio " to je ono od srca majke mi :))
odem na stranicu www.czehi-v-tujini.cz/forum kad tamo vidim da se red ceshkinja sprema da posjeti rajvosa u zeljinim dresovima.Sve ih je pozvao Jiri,bit ce 2-3 busa.
"da sam kitar ja ,nebi imo sna,nebi spavo ja,zbog tog zeeeeeljeeeeee......"inace nevolim da provociram,ali da ovom ljubomornom kitaru,(uz ispriku svima ostalim koji vole svoju zemlju i sve uspjehe postuju ko god iz ove nam drage BiH postigne),"jebem te u usta rahljava i ljubomorna, serem ti se u ta usta pogana i nabijem jos petom da moze stati da ti se popisam".-ostali,kao i moderatori oprostite sto sam bio nekulturan i neuctiv,ali nisam mogao da odolim.....
Bravo JIRI PLISEK-MAJSTORE.PETICA JE LEGLA,BICE JOS I VISE pitarima(pickicama) na kosevu!!!!!!!!!!!ZELJO SAMPION!!!!!!!
GRBAVICIO, volim tebe i svog ZELJU vise nego sebe.!!!!ZELJO SAMPION!!!!TO ZELJO TO!!!
Snima se mission immpossible 5?