Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobijem osip kad cujem ili procitam u medijima stvari kao sto je u ovom clanku: "U nju je ušao s 5 minuta i trima sekundama prednosti, a završio ju je s četirima minutama i 20 sekundi prednosti...." Trima sekundama, cetirima minutama :( i jos uspio uci u nju, ............... katastrofa Ovo mi je vise tekst za Avaz-a nego za Klix-a. Jos da je negdje ubacio rijec "zbo" pa da bude clanak kompletan. Navijao sam za Contadora ali cestitke Froom-u na pobjedi. Nadam se da nece biti naknadnog proglasenja novog pobjednika :) zbog nedozvoljenih sredstava koji jedan ovako divan sport unistava godinama.
Na kraju će i njima doping otkriti..
Sta je ba ovo, autor teksta kao da se zajebava ili se pravi pametan (pri tom praveci nekoliko gresaka).
mogli ste staviti pobjednike zelene, bijele i tačkaste majce jer i to su bitni rezultati trke
Ma otkud ovaj zna sta je tackasta majica...
ma i to što kažeš, prevelika su mi okečivanja od klix-a
Zasluženo, svaka čast na izdržljivosti! Molio bih autora ovog teksta da povede računa o gramatičkim greškama jer je nepojmljivo "šturo" napisan.