Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast skidam kapu pobjedili smo Tursku, i to opet ne nasim radom i trudom ! Nego je dosao jedan Delic i digao nas na jedan nivo ! Kada cemo mi stvoriti kakve tenisere ? Pa dragi moj Šoše ja kao Junior Teniser nemam nikakvih uslova i benificija kao igrac u BiH, dolazim iz Tuzle i masu djevojcica i djecaka je otislo iz BiH u Sloveniju, Hrvatsku. Iako mi to ne opravdavamo ja slobodno kazem i treba da idu ako zele da uzivaju u svojoj teniskoj karijeri i onom za cemu se zalazu jer ovdje propadamo ! Bolan u Sloveniji i Hrvatskoj SAVEZ SAVEZ ti plaća da ideš na turnire ! Pa makar i gorivo ti plate a ovdje ako upadnes u reprezentaciju i mozda odes na jedno putovanje i jednu seriju turnira i to je to sto dobijes ! Šoše mani uspjeha i pozababavite se vi iz SAVEZA sa novim nadama jer ih nemaa !
bošnje,najbolji ste!!!! http://www.sarajevo-x.co m/bih/ibrahim-susic-novi-gui nnessov-rekorder-u-brzini-je denja-keksa/120212058