Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tvoje razmišljanje je ispod prosjeka obične životinje, i to beskičmenjaka!!!
Kvazi hrvati i kvazi srbi mogu i ja navijati za Nadala, al on nije iz moje domovine, vi ne volite svoje \"matice\" (jer to se ne moze nauciti) nego mrzite svoju domovinu (to su vas naucili). Napunimo Mejdan, nisu najbolji ni najpoznatiji al su NASI !!! Pozdrav iz Tuzle.
Sagovornik je govorio suviše uopšteno tako da je teško shvatiti o čemu je pričao. TSBiH je sigurno mnogo manje zaslužan za razvoj tenisa od roditelja, čije se zasluge kreću u rasponu od 75 do 90 posto. Savezi, pa i ovaj naš, uglavnom brinu svoju brigu i mešetare nasitno. Evo, neka Šoše objasni kako je TSBiH pomogao Damiru Džumhuru, a koliko je dobio na račun D. Džumhura. ŠUPLJIRANJE!!!!
@smesno; bolje ti je porediti BL sa recimo Bihacom ako vec hoces da poredis \"srpske\" i \"bosnjacke\" gradove, jer su mnooogo slicniji (geografski, arhitektonski, historijski itd) no BL i SA.
@smesno: jadan si i bijedan; dodjes iz Srbije na bosanskom portalu samo da siris mrznju i sovinizam. Sarajevo umije da bude prljavo (kao i svi ostali balkanski gradovi), pogotovo zimi u smogu, ali kada je ljeto i sunca sija, nema ljepseg grada. A kao sto je rekao Alen, Sarajevo, za razliku od BL ima kulturu i historiju koju BL nikada nece imati.
MASALA STO NAS IMA!! zivjela Bosna
@Vladane; prvo, garantujem ti da Sarajevo nije nista prljavije od tvog Negotina (a svi znamo da si odatle a ne iz Novog Sada). Bio sam tamo, pa znam. Drugo; kad BL bude imala nesto slicno kao Jazz Fest, MESS, Sarajevo Film Festival i Vijecnica, onda mozes usporediti kulturu u tim gradovima. Aj sad Srbijanac, sjasi sa ovog sajta vise, cesce si ovdje nego mene.
heh..bosanci i sport, niste vi Srbi, pa da budete talentovani za sve i svasta, pa pogledajte razliku samo, ko je bio i u BL i u SA zna koliko Bl izgleda sredjenije i pre svega kulturnije i vise evropi okrenuta cistiji grad, a Sarajevo malo je reci blagi uzas...prljavstinai siromastvo, dzamije na svakih 5 metara znate kako smesno to izgleda sa strane kad dodje i vidi 100000 dzamija, pa ko da je egipat a a ne evropa bogte, ono brda stesnjeno sve nema bulevari samo ulicice...:) iz Novog Sada sam! :)
uhljupe, zamisli koliko si jadan. Imas pasos Srbije a ne zivis tamo..hhahahaha bem ti opanak!!
Ja imam i državljanstvo Srbije i svuda pokazujem pasoš Srbije. Negdje sam zagubio onaj na kojem piše BiH, ha šta će mi? Zamisli, živim u RS, imam srbijanska dokumenta. Hihihi, i mi vas puno volimo.
Dodig BOSANAC Ljubičić BOSANAC Čilić BOSANAC Tomić BOSANAC Andrea Petković BOSANKA Nole TURCIN, hahahahah Ljubičić BOSANAC Čilić BOSANAC Tomić BOSANAC Andrea Petković BOSANKA Nole TURCIN, hahahahah Ljubičić BOSANAC Čilić BOSANAC Tomić BOSANAC Andrea Petković BOSANKA Nole TURCIN, hahahahah Ljubičić BOSANAC Čilić BOSANAC Tomić BOSANAC Andrea Petković BOSANKA Nole TURCIN, hahahahah Sta bi ovi kHrvati bez nas BOSANACA!!! hahahahahahahahahahaha hahahaha hahahahahahahaha
@Uzivam I ja uzivam ,kad ih vidim da moraju prelaziti granicu BIH,ponijeti licnu kartu BIH,da bi otisli navijati za maticu :) Nisu svjesni,da sto vise mrze Bosnu,da je mi jos vise volimo i branimo.
Uzivam gledati kvazi-srbe i kvazi-hrvate kako se osjecaju kao u zatvoru u mojoj domovini Bosni i Hercegovini, volio bi da jos vise čeznete za svojim maticama koje su vam tako blizu a tako daleko, i u kojim nikad necete zivjeti zato sto ste osudjeni na dominaciju Bosnjaka,volim sto vam je na licnim kartama grb suverene i nezavisne drzave Bosne i Hercegovine, sto vam je na registarskim tablicama u plavom uglu oznaka drzave BiH, obozavam kad vas u maticama zovu Bosancima, obozavam sto placate porez u mojoj zemlji
@@Jasmina Imas li mozda djece,familiju ili porodicu? Bojis li se mozda Boga,kad tako nesto napises?
@CRO Beli turisti dolaze u hrvatski stolni grad da vide nesto vase,ili ipak da vide stari grad,muslimanski most i okolnje prelijepe dzamije.
VATERPOLO-http://sport.blic.rs/Ostali-Sportovi/Sportovi-na-vodi/199481/Vaterpolisti-odbranili-titulu-u-Svetskoj-ligi-i-plasirali-se-na-Olimpijske-igre
Ma mi imamo talenta za sve ali ima ona pjesma od z. pušenja: \"I tako malo rada, a puno talenta. Malo povrede, a malo Vekija\"