Pobijedio je Slovaka Karola Becka
0
Zagreb Indoors: Ljubičić teško u 2. kolo
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bogomolov-parrot ne moze biti rusko-americka kombinacija jer su obadvojica ameri...
Drago mi je sto ovi nasi Bosanci i Hercegovci RASTURAJU u sportu!!!
Za reprezentaciju države koja se raspada zahvaljujući ponajprije islamofašisti Zlajogluu igraju uglavnom oni koji ne mogu igrati za reprezentaciju neke normalne države. Izuzetak je Džeko i još par ljudi u nekim sportovima, inače je to tako. Dakle, džaba pjenite, sami ste krivi.
Ljubo buraz, stari se polako.
Ovog Becka je Amer dobio u finalu Challengera u Sarajevu Ja mislim da Becka ne može pobjediti niti jedan lik koji je rođen u Hrvatskoj. Ovi što su u Bosni odgajani, pa otišli da igraju za komšije i čine im cijelu reprezentaciju. Hrvati kradljivci sportista iz Bosne