Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste smijesno, al moglo je biti i nesto gore, kad se to desilo nadalu, nitko mu nije odmah pomogao vec su se u pozadini samo culi klikovi kamera, zato mrzim novinare mamu im lesinarsku,
ja bi nju karno bez obzira :)
Ne kontam njen smisao za humor, da recimo sutra na meču ona slomi nogu ili pokida ligamente, pa se previja u bolovima a onda dan poslije je Nadal imitira, da li bi joj bilo ovako smiješno? Čisto sumnjam.
najjaca, naprijed karoline
@wtf pa gklupane jedan ona je prva igracica sveta a ti obicna karina koja svrlja po netu..... ako ista sigurno nije gluapca ....
@@LOL - Neka, dosaditi će i tebi već s vremenom to \"derno, karno, obrno, nasadio, dig\'o, spustio, opalio, gario, razvalio bi je...\".
Nikad komentar na sarajevo x nisam ostavljao ali sad moram da LOL-u dam +1 :))
Samo retardirana i mentalno zaostala osoba može da dozvoli sebi da ismijava tuđu bol i patnju. Zamislite sebe u sličnoj situaciji. Kako bi bilo da vam se dogodi nešto slično, a da to drugi ljudi posle koriste na ovakav način. Sigurno vam ne bi bilo ugodno. Zar ne postoji ni jedan drugi način koji je mogao poslužiti ovoj \"teniserki\" da pokaže svoj humor? Iz priloženog vidimo da ne postoji. Ipak, sad možemo za nju reći da je postigla nešto u svijetu tenisa.
Nadam se da ce joj Rafa svezati raju za ovo pa ce onda vidjeti cija majka crnu vunu prede!
...bat ce joj Rafa milu majku zbog ovoga
ma ta ce nadal, lafo grc a zapravo nije vise mogao da izdrzi i usr\'o se!
\'ta ce glupaca.. to se odma\' rebra izvade da se nauci pameti
mnogo simpatično :)
tebi je vrlo tesko da shvatis neke stvari, očito
samo se glupača može smijati tuđoj boli