Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto kolko mu je ovo vazno, covjek odradio trening i ode kuci.. Nebitno ljudi ga gledaju hahah
Hahahaha, sta ce sad, koga ce publika gledati
Zdušno smo navijali za Stena
Deba
covek je polu veterean.jednom nogom u penziji.dobio prvi set na iskustvo u drugom i trecem fizicki pao.stanislav ima 38g.pre dosta godina zvanicno je promenio ime iz stanislav u sven.valjda se stidi svog poljsko ceskog porekla
Kad je čovjek skontao gdje je došao i u kakvu zabit od grada poželio je sam sebe izbaciti! Ispoštovao Đokovića i bježanija!
Covjek vidio gdje je dosao. Pojavio I brze bolje razguli. Sada ce to Servi po svom recept. Povreda, tempratura, Covid, prostata, karcinom, it'd, it'd. A covjek vidio nigdje BiH zastave. To je jedini razlog mitomani. Slusajte saopstenje covjeka sutra.
aaaaaaaaaaaaahahahaahahhhah da da inace on gleda zastave kad dodje na neki turnir ... ahahahhahahahahaha
Vidio covjek o cemu se radi i razgulio kuci
84. protiv 87. Ne vidim iznenadjenje neko...