Komentari (367)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo...bravo....
@arn_magnusson meni ide na zivce jer se svaki put kad servira vata za supak.....strasno :)
@arn_magnusson ...mislis da ce i nadal u hag?.....genocidas :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
BRAVO DZUMI, JE3O SI MU ZNANJE U DRUGOM I TRECEM SETU, POSLO SI GA NA HAPARATE
Kralj najveci 💪💪💪
RAFI POZLILO LD DOHVACANJA LOPTICA xd
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nadal bio bolestan i to je to.
Svaka cast Damire odlicna partija !
I JA BI PREDO ps djole
Pozivam te na moj blog http://zaradjujnovaconline.blogspot.ba/ gdje se možeš informisati o jedina dva pouzdana, provjerena, načina zarade kojim se bave mnogobrojni ljudi sa Balkana i iz cijelog svijeta. Ovo radim jer firme za koje radim me nagrađuju za dovođenje novih članova. Pridruži se mom timu koji je tu da ti pomogne na putu ka uspjehu. Dobrodošao!
Svaka cast Dzumii, historijski momenat za BH tenis i jedno lijepo iskustvo i najbolja pobjeda. Cestitam i sretno i u daljem nastupu!
Sva čast majstore !
Kakva je to velika pobjeda kada mu je covjek predao mec. Uzas i sramota za sport i za novinara koji je to napisao !!!
@perajlic KLOCU, PREDAO JE MEC NAKON STO JE DAMIR PREOKRENUO, ZNACI DOBIO DRUGI SET I POVEO 3:0 u drugom. NEMOJ BITI ZAVIDAN, TO NIJE DOBRO
je3bo ti mamu svoju kakva j pobjeda pitas ? jos veca nego bilo kakva druga, jer da si gledao vidio bi da ga je Dzumhur razvalacio i izmorio do kraja, nije imao ni snage vise da nastavi koliko je Damir bio bolji. Siso ljubomorna uradi nesto od zivota ne gledaj druge koji su uspijeli i ne blati ih!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pobjedi se ne gleda u zube 😁😊 Sa srecom u slijedecem kolu 👍🏻
Samo Zeljo samo Damir :)))
BRAVO DAMIRE! SANDZAK JE UZ TEBE I BIH!
Ubio ga ko mraz paprike :D
Bravo.....
Predo ofirno mu bilo da ga bosanac pobjedi...svaka cast majstore
Bravo majstore, samo tako nastavi i svaka cast.....
Bravo.....