Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
adolfe, kooppille poturcheno, gdje si da dodjem licno da te karam kyrcem u to malo mozfa sto imas u tako velikoj glavi. familiju prljavu loyaavu ti nebi pipnuo ni dugim stapom.
Dovedi svoju mamu da ti napravim pametnijeg brata budalo jedna dovedi svou cer da jo napravim pametnijeg brata
@Marin Zaboravio sam, zenu/djevojku/zarucnicu ti tako jako sprcim da jauce sedam dana :)
Je*b*em ti mrtve i zive redom po spisku, od najmladjih pa do onih koji su umrli prije 500 godina !!!!!!!!!!!!!!!! Je*b.em ti mamu frlj.avu i odsjecem joj noge, pa ti onda sestru i.zje*bem u pi*ck.u, pa brata i mrtve rodjake, a i one zive, tetku trudnu, ujnu/strinu ruznu koscatu, i baku/nanu/babu/nenu osusenu i sve mrtve odreda, kosti Tudjmanve/Miloseviceve i onih koji su te napravili, kop.ile jedno usra*ncersko!!!!!! Onda ti staru razapnem na strik, pa je je.bem pred susjedima/komsijama i cijelim susjedstvom/komsilukom, a ti igraj igrice, doci cu i po tebe, da ti uzmem djetinjstvo! Jesam li nesto izostavio? Imas li jos obitelji/rodbine, glu.pko retarir.ani :)?
@Marin Koeficijent inteligencije potreban da se smisli taj komentar je zadivljujuci. Nadmasio si livadski maslacak konju jedan pogrbljeni!
Svaka cast Marine! Sarajlija sam i navijao sam za tebe. Veliki igrac, nema sta!
Da se igra sjedeci tenis rado bi igro za BiH
ma bjaaaziiii budalo, jos si ti zelen, NOVAK je bog!!!!!