Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politikom skreće temu sa svog poraza. Meni je to prilično jadno jer ova Azarenka nije nosila majicu sa onim slovom Z ili ne znam šta. Sport je nastao u drevnoj Grčkoj koliko se sjećam, da stanu ratovi.
Treba je kazniti zbog mržnje, rasizma itd... Koliko je narod postao bahat to nisu istine!
Nisam za to da se mijesa politika i sport ali stavite se vi u situaciju te mlade Ukrajinke.Bjelorusija tj njihov predsjednik je glavni Putinov saveznik i mnogo zla dolazi u Ukrajini sa teritorije Bjelorusije i zato je vjerovatno njena reakcija takva kakva jeste.Isto ovo bih napisao da je recimo ovo obratno u da Bjeloruski narod pati zbog recimo Ikrajinskog saveznistva s Rusijom.
Očigledan je FAŠIZAM!
Ovo je OK ispred kamera. Virujen da su se u svlačionici zagrlile.
Samo urlajte Slava Ukrajini. Ovo je ljudi fasizam... lagani uvodni oblik, ali to je to. Sto se tice sivurnoati Europe, ja se sada najvise bojim Ukrajinaca.
Ko gubi ima pravo da se ljuti...
Jest ih Zelenski napumpo.
Nek je izgubila, a ova se baš nasekirala što se nije rukovala sa budalom.
'ljudskom bićom"...hahahaa joj kvazi novinara
Bošnje ovdje dolaze u koliziju razmisljanja.
Koza.
Bjeloruskinja nije mogla spavati sinoć...
Važno je da je izgubila.
Kiev bio zariste ruskih napada? Nemogu da vjerujem