Iznervirani ujak teniskog asa
0
Toni Nadal: "Pariška publika je glupa"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma AMER DELIC je najbolji kakav nadal i federer:D
Ovaj izgleda nije bio na Australia Open kad naše bodre \"naši\" (daleko im kuća od moje bila)
Nadal je najveci igrac...legenda,kralj...
Ma prodo si metach kladionicarima djubre jedno... ovo je samo PR kampanja da se opere... Federer ga nije mogo pobjediti kad je najjaci bio, da ga pobijedi ovaj bljuvak swedski..
tek kada pocinje gubiti Nadal, njegov ujak pokazuje zapravo ono što uistinu jesu - CIGANI DO GROBA. Federer is thr only true KING!!! Ako Bog da, poslije Wimbledona ponovo NO.1.
Ko sve publike svijeta, po navici se stavljaju na stranu \"slabijeg\", nista cudno, nista lose i nista da se nakon toga ovako pi...zdi. Nije zalio kako mu tretiraju protivnike kada je on ulazio u taj turnir kao ousider prije 4 godine, tad mu je bilo ok isto zvizdanje i navijanje, osim sto je bilo na njegovoj strani. Puna neka stvar i njega i njegovih serija, dodijalo i ljudi hoce promjene, to je normalna i svaki normalni fan tenisa ima tajnu nadu da ove godine Federer uzme jedini veliki turnir koji mu nedostaje, iako me mrzi cinjenica da s tim izjednacava Sampras-a, ali dobro.
Ne znam sta se zali! Ja sam Federerov fan, ali gledao sam nedavno ono polufinale njega i Djokovica i bilo je jos gore nego ovo! Bas je bilo kao na nogometnoj tekmi, samo sto su svi bili protiv Novaka. Tako da ne treba sad da krivi publiku nego da sportski prizna poraz!
Nije da je izgubio, nego ga je ovaj razvalio! btw, publika ko publika
Moram se sloziti... Pratim tenis vec godinama... i nigde gore publike do u Parizu. Jako su bezobrazni... vise slice fudbalskoj... (btw, drago mi je sto je nadal izgubio... :))