Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvini a koji si ti na ATP listi?
Zasto si zaboravio tenisere iz RS? Molim te i drugi put objavi njihove pozicije.
Lakše je banderu n a b i t i u zemlju po ovom mrzlom vremenu, nego tebi milimetar pameti u glavu. Šta ima veze što su Karlovići 32 kad je čovjek 46. na ATP listi i odakle ti znaš kad će Ivan Ljubičić u mirovinu? I da hoće, trenutno je među prvih 50.
Još samo trojica nažalost. Ljubo ide penziju u travnju. Karlo ima 32.
Daj Boze da Djokovic pogine...
Da, samo ih četvorica (Čilić, Dodig, Karlović i Ljubičić) među prvih 50. Jadno i žalosno!
Hrvatski tenis u banani. Ona dva Međugorca skupa jedna pobjeda ove godine, ostali u penziji ili oko 500. mjesta.
Novak sam ima 12000 bodova više od svih reketarki i reketara iz Varte ukljucujuci i oca svih reketara Zlayoglu Lagumdziju
Da ovaj šta vrijedi, igrao bi za neku od pravih država, vjerojatno za Hrvatsku. Pošto ne vrijedi, može igrati samo pod varta zastavom.
Ne sikiraj se Sakibe saće ti fjučersi u Gluhoj Bukovici i Donjoj Maoči, biće bolje.
Jadno. Da bar ne pišete ovakve vijesti, mislio bih da nešto i vrijedimo, nadao bih se. Ovako...
Bravo za BiH tenisere, ali ono sto mene raduje i nasmijava jeste razlika u bodovima izmedju prvog i treceg. Mnogo brate, mnogo.