Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
/Želite izlaz iz financijske krize i živjeti uz pomoć kladionice? Godišnja zarada 20.000 eura bez dojava! Posjetite i uvjerite se kako zaraditi na pošten način bez praznih obećanja i bez prevara: WWW.ZICEROLO.BLOGSPOT.COM WWW.ZICEROLO.BLOGSPOT.COM WWW.ZICEROLO.BLOGSPOT.COM Napokon pošteni kladioničari koji su ovdje samo da pomognu ljudima da zarade nešto novaca u ova vremena./
Jest ga otreso ko balu !!!
hahahah kolk oje rafa njega ,ovo je utjesna )
Penzija Rafa ;)
AHA, MALO SUTRA !!!!!!!! ON ĆE IGRATI JOŠ DUGO DUGO. Federer 33 godine pa još igra i pobjeđuje, Karlović 36 godina pa još dobro igra. Karlović neki dan u Kataru pobjedio Đokovića.
Tebra njega su koljena sjebala drama vidi se da je patnja, ja bi volio da se vrati jaci al jbg ...
Pa kako je strasno igrao Berdych narocito u prva dva seta, uzeti Rafi set sa 6:0 na GS je izuzetna stvar, sve cestitke za Berdycha i sudeci po ostatku zrijeba u njegovom dijelu i plasman u finale je vise nego moguc.
Nadal je ljudina. Ali citavu karijeru su ga pratile povrede, i s njima, super se izborio,vracao se u formu i usao u historiju slavnih. Ali njegovo vrijeme prolazi,.. Nazalost.
Njegovo vrijeme još traje i trajat će. Evo Federer ima 33 godine pa je neki dan osvojio turnir u Brizbejnu.
Ma druže, ja bih volio, jer mi igra najljepši tenis, ne elegantan kao Federer, al kad vidim onaj top spin, gaće mi dodanu. Kad je roger doživio povredu ? Drugi je to tip igrača zato i traje