Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
saulic
namjesten mec 100% ljudi se igraju sa nama kladioniarima namjestaju ovako po jedan mec uzne toliko para da nemoze ni najbolji teniser toliko da zaradi za karijeruu
SRBSKA POSLA
Valjda ce izdvojiti para za KOSMODISK !
Amer Delic namjestio mec u Kalesiji,uplata od 2 marke uplacena u Fojnici,dobitak se procjenjuje na 9 maraka
Ma nek uzima ko moze ,vidite li da je svjet u qujcu .Nema ga ko nebi samo da ima prilike...
Ma, kako da ne :) Za tolike pare namjesta i Federer :))) Salu na sranu - nije tacna vijest, ali i ako jeste - ako si, brate, neka - samo im uzmi pare :) A sad mogu da racunaju na srpski inat, pa im pokazi kako sei igra tenis ;)
pogan je to velika.
Tipična srpska posla. Gdje ima vatre ima i dima, samo kod srba uvijek požar širokih razmera :D
Tipsa mi se na kraju prvog seta zalio na odredjene bolove u donjem djielu ledja. Ja sam ga izmasirao, ali odmah sam vidio da ce mec izgubiti. Iako mi je rekao da je ovo gotov mec i da ce pobijediti, znao sam da je to nemoguce. Cak sam mu govorio da odustane i preda mec. Nakon toga sam otisao u svlacionicu, logovao se na betfair i jos nekoliko kladionica i uplatio odredjene svote novca da ce Tipsi izgubit mec. Ja mu jos ovo nisam rekao, zao mi je, ali pare su pare. Jankov fiziotarapeut.
betfair nije kladionica, manite se logike hercegovackih mafijaskih kladionica tipa derbi ili betlive.....
obicna glupost sto moze objaviti samo glupanderski sajt ko sarajevo-x, na betfairu sam godinama i pojedinacna uplata na kotu 15 od milion je nemoguca jer niko ni u jednom trenutku ne moze toliko ponuditi, betfair je berza kota oni uzimaju samo 5% na onima koji su na kraju meca u plusu, ko gubi gubi, 15 miliona je mozda jedino ukupan zbroj uplate na tom mecu sto je puno, ali ne dokazuje nista, jer se na betfairu na skoro svakom i bezveznom teniskom mecu razmjeni najmanje milion....
A sta to kladinice rade cijelo vrijeme,uostalom sta su kladionice,:-)
Bas me cudi cuuuj SRBIN namjestio mec u MOSKVI.... otkud too ?
ih koliko je takvih meceva bilo samo da mene pitaju...