Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasluženo. Srećan dan državnosti.
Srbija je bar kandidat za kandidata, a Bosna je kandidat za kandidata za kandidata za kandidata. A od kad je nosenje krsta oko vrata znak ekstremizma? Za bolesnike sigurno jeste.
Cilj Andjelininog filma nije nikada bila zarada (da jeste snimila bi nastavak Tomb Raidera ili Mr and Mrs Smith) nego da povuce paznju na zlocine tu bosanskom ratu. A to je itekako ostvarila. No, pateticno je kako Srbi sad kao mrze Holivud, a kad se pojavljivale price da ce George Clooney i Sharon Stone organizirati proteste zbog nezavisnosti Kosova (grohotom se smijem) samo sto nisu kolektivno svrsili. Koja bijeda.
Procitah negde da je Angelinino remek delo svetske kinematografije za 2 meseca prikazivanja, u bioskopima u USA, zaradilo 160 000 $. ako je bioskopska karta 10$, dolazi se do porazne cifre od 16 000 gledalaca. ne znam koliko je informacija tacna, pa je treba uzeti sa rezervom. Ako se kandidatura odnosi na EU, daj Boze da zauvek ostanemo kandidati. A Djokovic neka bude u vrhu jos 5-6 god. i svi ce biti zadovoljni.
Pa, naravno da Novak BOLJE promoviše SVOJ narod! Kvazi - filmom koji je snimila Džoli promoviše isključivo SEBE! Zapamtite to! Bosanci će kolektivno svršavati na ovaj film sljedećih 10-ak dana, a onda...Amerikanaka koja je prije godinu dana otkrila Bosnu vas promoviše? Vauuu, svaka čast! Đokoviću, njegovom talentu i uspjehu cipele ne može da obriše!
KANDIDATURU ZA KANDIDATA STE DOBILI UPRAVO ZAHVALJUJUCU DJOKOVICU .
Nekoga promovise Djokovic, a nekoga Angelina. Ko bolje radi taj posao?
Mi Srbi smo cjetnici i razvalicemo vam dupeta kad-tad.
Sta nas je briga uostalom sto ce ovaj obrijani cet.nik Tadic dati orden djokovicu, onom koji nosi drveni krst oko vrata, srpski ekstremista? Ovdje je Sarajevo i BiH-a a ne srbija monstruma !
Genocidna srpska ruka daje orden krvolocnih srba. Jadni ti srpski ordeni koji su krvavi toliko da ih deset Dunava ne mogu oprati !
OBALI KARU BIH DRUGARU A I MENI TURCINU MOJU OSUNECENU K U R C I N U ONAKO KAKO SU VAM TO PRADJEDOVI RADILI STOTINAMA GODINA . A ZATIM POTRAZI NEKI VAS INTERNET PORTAL .