Čeh se odbio rukovati s protvnikom
9
Štepanek "čestitao" Tipsareviću srednjim prstom
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja nisam vidio taj junacki cin srednjeg prsta
Kad je Ceh vidio crvenu liniju i sta su zlocinci uradili, naravno da nije htio
PITANJE: Kako spavaju muslimani u Srebrenici ? ODGOVOR: K\'o zaklani ! Ha ha ha ha...sjajna fora :) :) :) :)!!!
BOSNJACI SU NAJNEOPEVANIJE SELJACINE, JAO KOMENTARA I JADA, FUJJJ!!! U SRED OVAKVOG MECA, VI SPOMINJETE SREBRENICU, DA BAS MU ZATO NIJE PRUZIO RUKU. MISLITE DA DANAS SVI PRICAJU O TOJ SREBRENICI KAO VI?
O da, vecinom su plemici primali islam, a ne bijeda....tak da vam to sa tanjurima i vecerom ne pije vode jado bijedni
Ajde ne kaki...zna se koga su Turci huzili 5 stoljeca.....
Al ga pretjera....cuj 80 % drzavljana Bosne ne voli Bosnu LOLLLL To mislis da ste vi plus Hrvati 80 %?? Btw, glupo ponasanje od Ceha, nije uopce sportski. Reakcije su katastrofa, i vas i nasih....
Pazi ti cetalja, uporno tvrdi kako nema mamu, da nisi mozda nastao srpskom bespolnom diobom srpskih ameba u srpskom mezozoiku? :)
...samo bi se nesto tuklo,svadjalo...kako je svijet ljepsi bio dok su bili pod sankcijama...
Cesi su uvijek bili uz Bosnjake i Bosnu , svaka ti cast Radek majstore :)
Ja se stidim sto sam b.alince,kako da sperem ljagu sto mi se mama n.aguzila t.urskom okupatoru dok je tata dobio pun tanjir i to sve gledao
Sto se tice mog ljubavnog misica ,pitaj bule u onoj vasoj turskoj mahali bile su jako zadovoljne i veoma srecne poslije provedene noci sa vlahom duge k.i.te ! Hem su bile srecne ,hem su nesto i naucile , sto se za tebe ne moze reci , evo ti se i sad prividjaju braca Homoseksualci,mozda da probas kod hodze iz Gluhe Bukovice ? Ja ti tu ne mogu pomoci , ali zenskim dijelu tvoje familije svakako i kad god zatreba ! A ono obecanje to ti je obecanje ludom radovanje ,drugo izgleda si retardiran do bola ,zar ti ne napisah nemam majku ni sestru !
Ne znam zasto stavljate clanke o tenisu,to nije sport za nakaradne nacije,ovo je svjetska grupa.Za nakaradne nacije treba postavljati clanke o sjedecoj odbojci
Poznato je da vas pomori bijela kuga, toliko o vasim mlitavim ljubavnim misicima... doduse mozda si pod \"ljubavni misic\" mislio na kruzni misic analnog otvora jer su kod vas vlaha gayevi sad u modi pa si dosao traziti plodnu bosnjacku kitu da te malo usreci... sorry ali nisam ti ja od te fele, ipak cu radije tvoju mamu i seku, obecao sam im :)
1:11 - primjer smrdaljske kulture i ponasanja opsova coeku...
Nemas srece pri.mi.ti.vna maha.la.ska st.oko !Nemam majku a ni sestru ! Ali imam veliki ljubavni misic ,pa se mozes pocastiti i ti i sva tvoja familija ! Bujrum navalite i polako ured ima za sve !
Živite na 24% teritorije, plačete i dan danas ko ranjena mečka a mi se nismo dokazali u ratu? Pa us pomoć NATOA + Hrvata ste jedva osvojili tih 24% na kojem živite Bošnjakistanci. 80% stanovništva BiH ne voli svoju zemlju a 99,9% SRBA voli RS i SRBIJU. SRP KIJNE su najlepše i najbolje na svetu i žene i majke. Neka, neka mene da uživam što sam to što jesam a Vi i dalje se koljite u sopstvenoj kući i plačite NATOu i AMERIMA da bi ih nakon par minuta već mrzeli kao što mrzite Sandžaklije, Hrvate, Jevreje....sve što Vas boli jer ste NAJLJUBOMORNIJI NAROD na svetu i jedino to imate. Sažaljevam Vas i zahvaljujem Bogu što nisam takav.